Η άνοδος κράτησε… 15 μέρες!

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για τον ΟΦΙεράπετρας που βιώνει στο… πετσί του την “ομορφιά” του Ελληνικού ποδοσφαίρου με πινγκ πονγκ συναισθημάτων…

Στις 19 Αυγούστου: “Χαράς… ευαγγέλια στον ΟΦ Ιεράπετρας έπειτα από την επιβεβαίωση της ανόδου της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας!.
Στις 4 Σεπτεμβρίου: “Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ανατρέπει τα δεδομένα για τον ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος εκεί που προγραμμάτιζε τη συμμετοχή του στη Σούπερ Λιγκ 2 για πρώτη φορά στην ιστορία του, πλέον “επιστρέφει” στη Φούτμπολ Λιγκ”.
Από την χαρά και τα πανηγύρια… στην.. πίκρα και την στεναχώρια. Η άνοδος κράτησε… 15 μέρες! Ελληνικό ποδόσφαιρο το μεγαλείο σου! “Σκωτσέζικο” ντουζ! 
Και μάλιστα για δεύτερη φορά σε δύο χρόνια! Την σεζόν 2018- 19 η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα στην Γ Εθνική και βρέθηκε την επόμενη χρονιά, λόγω αναδιάρθρωσης, να παίζει ξανά στην τρίτη κατηγορία (football league).
Ο ΟΦΙ για την άνοδο έγραφε:
“Το όνειρο είναι γεγονός. Μας το πήρε τότε  η τότε αναδιάρθρωση και σήμερα μας το έδωσε πίσω.
Είμαστε Β  Εθνική. Από μόνο του είναι μεγάλο επίτευγμα για τον ΟΦΙ, για την Ιεράπετρα, για το Λασίθι”.
Και λίγες μέρες μετά το όνειρο έγινε εφιάλτης: 
“Δυστυχώς έχομε να κάνουμε με θέατρο του παραλόγου. Και αν απλώς το παρακολουθούσαμε μπορεί να είχε και πλάκα. Όμως το ζούμε και το βιώνουμε στον ΟΦΙ με τον χειρότερο τρόπο.

Πέρυσι πήραμε το πρωτάθλημα στην Γ Εθνική και βρεθήκαμε την επόμενη χρονιά λόγω αναδιάρθρωσης να παίζουμε στην τρίτη πάλι κατηγορία (football league).

Τι να πούμε πλέον; Θα μας κλέψουν για δεύτερη τον άνοδο; Ας ελπίσουμε πως όχι μην έχοντας άλλη επιλογή”.

Τι να πεις και τι να γράψεις…

Η ΕΠΟ αρχικά αποφασίζει ότι ο ΟΦΙ θα παίξει στην νέα SL2, έκανε τον προγραμματισμό του και εν μέσω προετοιμασίας για αυτήν την κατηγορία, το διαιτητικό Δικαστήριο αποφασίζει να τον ξανά στείλει στην football league, μετά την προσφυγή των Χανίων!

Απίστευτο και όμως… Ελληνικό! Το ασανσέρ ανεβαίνει κατηγορία, φτάνει στο… ρετιρέ και μετά ξανά πέφτει και γυρίζει στο… ισόγειο!

Στον… επόμενο τόνο ο ΟΦΙ σε ποια κατηγορία θα παίζει;

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook