Τι Αυγουστος και αυτός;

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, που το μενού του φέτος λόγω της πανδημίας περιέχει… “τα πάντα όλα”.

Κανονικά θα έπρεπε να ασχολούμασταν αυτή την περίοδο με τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο 2020. Κανονικά.

Υπάρχει όμως πλέον ελέω της covid -19 μία άλλη κανονικότητα ή μάλλον μία άλλη πραγματικότητα. Ζούμε ένα καλοκαίρι και έναν Αύγουστο πλέον που το μενού έχει από όλα!

Από επίσημα (Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ). ΝΒΑ. Ανεπίσημα ματς (φιλικά). Προετοιμασία ομάδων. Μεταγραφές. Ανανεώσεις. Αναδιαρθρώσεις. Ορισμούς κληρώσεων για τα νέα πρωταθλήματα. Συζητήσεις. Τηλεδιασκέψεις. Αποφάσεις. Τηλεοπτικά. Αδειοδοτήσεις. Δηλώσεις συμμετοχής ομάδων. Προκηρύξεις. Τι θα γίνει με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα. Κρούσματα, τεστ και καραντίνα…Και “ων ουκ έστιν αριθμός”.

“Ανοικτά” μέτωπα παντού. Ένας… “χαμούλης”. 

Και μεις περιμένουμε να τα βάλουμε όλα σε μία σειρά, ενώ το δεύτερο (αλήθεια ήρθε ποτε στην χώρα μας το πρώτο;) κύμα κορονοϊού φαίνεται οτι έρχεται (ή ήρθε)  στα μέρη μας.

Η αβεβαιότητα σε πρώτο πλάνο. Ελπίζουμε να μην ζήσουμε και τον… πανικό. 

Μία χρονιά αλλιώτικη. Ένα καλοκαίρι που θα το θυμόμαστε χρόνια. Ένας Αυγουστος διαφορετικός από τους άλλους. Σε όλα τα επίπεδα…Υπομονή και ψυχραιμία.

Πανδημία είναι θα περάσει (;)….

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook