Κλείστε το μαγαζί να τελειώνουμε…

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για την “κωμικοτραγική” κατάσταση που επικρατεί σε Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ, όπου αν και βρισκόμαστε στα μέσα του Σεπτέμβρη, είμαστε στο σημείο… μηδέν.

Και μέρα και χειρότερα, κάθε χθες και καλύτερα στην Σούπερ Λιγκ 2 – Φούτμπολ Λιγκ.

Οι 22 (14 ΠΑΕ της Football League συν τους 8 πρωταθλητές της περσινής Γ’ Εθνικής) ομάδες της δεύτερης τραβάνε το… σχοινί και ζητούν ενιαία Β’ Εθνική.

Κατέθεσαν συμβολικά τις σφραγίδες τους στη ΓΓΑ και ανέστειλαν κάθε δραστηριότητα μεταξύ των οποίων και τα φιλικά παιχνίδια!

Από την πλευρά της, η Σούπερ Λιγκ 2 έδωσε νέα παράταση για τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων και συγκεκριμένα μέχρι τις 16/9, οπότε θα συνεδριάσει (για νιοστή φορά φέτος) το Δ.Σ για τα θέματα που αφορούν στο νέο πρωτάθλημα.

Πριν μερικές μέρες, ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, πέταξε το.. μπαλάκι στη διοργανώτρια αρχή, σχετικά με τα πρωταθλήματα Super League 2 και Football League, ζητώντας την επίσημη (θεσμική) θέση του Διοικητικού συμβουλίου.

Έτσι, στην όλη διαδικασία δίνεται παράταση μέχρι την προσεχή Τετάρτη (16/9, 13.00) οπότε και είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ 2, όπου κυρία θα αφορά στα καθέκαστα για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Και μέσα σε όλα αυτά, το ΜέΡΑ25 με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει ότι θα καταθέσει τροπολογία στην ολομέλεια της Βουλής θα ζητήσει την αναδιάρθρωση της Super League 2 και Football League με την δημιουργία μιας ενιαίς Β’ Εθνικής που θα περιλαμβάνει 2 ομίλους Βορρά και Νότου!

“Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα”, που έλεγε και ο αείμνηστος Ηλιόπουλος.

Αλήθεια, γιατί ταλαιπωρούν τις ομάδες (ανάμεσά τους και ο Εργοτέλης) που θα.. καούν στο ζέσταμα κάνοντας προετοιμασία εδώ και δύο μήνες, σε κλίμα αβεβαιότητας με…βάρκα την ελπίδα;

Δεν το… “κλείνουν” το μαγαζί να τελειώνουμε; Να το… διαλύσουν και μετά να το… ξανά φτιάξουν από την αρχή, γιατί με.. μπαλώματα και τα “να βγει η χρονιά να τελειώνουμε”, δεν γίνεται… δουλειά!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook