Tρίτη και… φαρμακερή!

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για την Μικτή Νέων Ηρακλείου, που θα διεκδικήσει το Σάββατο στον Βόλο την κούπα του Πρωταθλητή κόντρα στα Χανιά, σε έναν Τελικό με… άρωμα Κρήτης.

– Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!

Η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ παραμένει σταθερά στην ελίτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου αφού  κατάφερε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να προκριθεί στον Τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων!

Στον Ημιτελικό του Final Four, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2 της Μικτής Σερρών (κανονικός αγώνας 0-0) και θα διεκδικήσει την… κούπα του Πρωταθλητή στον Τελικό, που θα γίνει στο ίδιο Στάδιο το Σάββατο στις 19:00 με αντίπαλο την Μικτή Χανίων.

Σε κάθε περίπτωση το Κύπελλο θα έρθει στην Κρήτη.

Για να δούμε αν το Ηράκλειο καταφέρει να κατακτήσει αυτό που διεκδικεί τα τελευταία τρία χρόνια. Έχει φτάσει στην… πηγή αλλά νερό δεν ήπιε με την… δίψα της να είναι… ακόρεστη.

Το 2017 στον Τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, Παίδες και Νέοι υπέστησαν διπλή ήττα στο γήπεδο της Βάρης από Μακεδονία (1-0) και Σέρρες (3-2) αντίστοιχα. Πέρυσι στο ίδιο γήπεδο οι Νέοι έχασαν με 1-0 στον Τελικό από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Για να δούμε φέτος… Τρίτη και… φαρμακερή για τα “τρομερά μωρά” του Γιάννη Χατζησεβαστού.

Από Πρωτθλητές της… καρδιάς μας, ευχή όλων είναι να γίνουν επιτέλους και Πανελλήνιοι Πρωταθλητές. 

Μπράβο πάντως και στους δύο φιναλίστ που κράτησαν και φέτος ψηλά την… σημαία της Κρήτης.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook