Σκληρό μπραντ-ε-φερ με τα Τρίκαλα για μία θέση στον… ήλιο

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για την “μάχη” του Ηροδότου με τα Τρίκαλα, όχι στα “Δύο στενά”, αλλά στα γήπεδα της Φούτμπολ Λιγκ, με έπαθλο την αποφυγή του να πέσουν δύο κατηγορίες σε μία χρονιά!

Το Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ είναι εξαιρετικά αβέβαιο αν θα υφίσταται την νέα σεζόν και πως θα μετονομαστεί ή μετατραπεί αλλά και με πόσες ομάδες θα αποτελείται.

Με τα δεδομένα που έχουμε έως τώρα και γνωρίζουν οι ομάδες, όχι πως δεν είναι πιθανό δηλαδή να αλλάξουν τα πάντα ανά πάσα στιγμή, Ηρόδοτος και Τρίκαλα θα δώσουν “μάχη” για να αποφύγουν την καταραμένη 13η θέση που οδηγεί στις δύο παρακάτω κατηγορίες αφού βάσει Αναδιάρθρωσης οι 4 τελευταίοι υποβιβάζονται στη Δ’ εθνική και πέφτουν δύο κατηγορίες (επαναλαμβάνω με τα υπάρχοντα ρευστά δεδομένα).

Βλέποντας την βαθμολογία, ο Αιγινιακός με 16 βαθμούς και η Σπάρτη με 18 έχουν… χάσει το τρένο, ενώ ο Αήττητος μας έχει ήδη αποχαιρετήσει αφού έχει αποβληθεί από το Πρωτάθλημα μετά την εισήγηση της ΕΕΑ λόγω της εκπρόθεσμης καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου.

Έτσι αφού ο Ηρακλής έχει 34 βαθμούς και η Δόξα Δράμας 35, έμειναν δύο ομάδες να παλεύουν για να αποφύγουν την μία θέση που υποβιβάζει.

Ο Ηρόδοτος βρίσκεται κάτω από την ζώνη με 25 βαθμούς ενώ τα Τρίκαλα 28 και την μεταξύ τους ισοβαθμία υπέρ τους.

Το Πρόγραμμα του Ηροδότου πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε τον φέρνει αρχικά να παίζει με την Σπάρτη μέσα, μετά με την Κέρκυρα έξω, τον Αιγινιακό εντός, την Παναχαϊκή εκτός και την τελευταία αγωνιστική με τον Απόλλωνα Λάρισας στην Ν. Αλικαρνασσό.

Τα Τρίκαλα έχουν την Παναχαϊκή εντός, τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ηρακλή εκτός, τον Αήττητο μέσα που θα το πάρει στα χαρτιά 3-0 και την Α.Ε Καραισκάκης έξω την τελευταία αγωνιστική. 

Ο Ηρόδοτος πρέπει να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς παραπάνω, στα πέντε ματς που καλείται να δώσει, από τα Τρίκαλα που θα δώσουν τέσσερα ματς με τα τρία μακριά από την έδρα τους.

Η ήττα από τον Πλατανιά (0-4) του έκανε ζημιά αλλά προλαβαίνει να σώσει την παρτίδα εκμεταλλευόμενος την έδρα του (3/3) και διεκδικώντας βαθμό ή βαθμούς σε Κέρκυρα και Πάτρα, αν και αφού… κυνηγάει, το μέλλον του στην κατηγορία δεν εξαρτάται από τον ίδιο…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook