Ελλαδάρα να μας ξανάρθεις

Με αφορμή τον τελευταίο αγώνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ πριν την Κίνα, ο Μανώλης Σαρρής γράφει το άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr.

Να λοιπόν που αυτό το πανέμορφο ταξίδι της επίσημης αγαπημένης, στον δρόμο για την Κίνα, φτάνει στο τέλος του. Τα “Δύο Αοράκια”, το σπίτι πλέον και του ΟΦΗ, είναι σε θέση να φιλοξενεί αρκετά τακτικά την Εθνική Ομάδα.

Σίγουρα, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Μπάμπης Μαρκάκης βρίσκεται κάπου και χαμογελάει γνωρίζοντας το τι έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια. Η Εθνική ομάδα έρχεται στο Ηράκλειο για ακόμα μια φορά, την τελευταία πριν πάει στην Κίνα με την ευχή να ξαναέρθει.

Είναι αλήθεια ότι ο Μπάμπης βλέποντας όσα έχει καταφέρει το Κρητικό μπάσκετ μέσα σε λίγα 24 χρόνια και όλα όσα δεν είχε πετύχει τις προηγούμενες 10ετίες, πρέπει να νιώθει υπερήφανος. Γιατί είναι σίγουρο ότι χωρίς αυτόν, το Ηράκλειο δεν θα είχε ζήσει όσα ζει τα τελευταία χρόνια. Και Παγκόσμια Πρωταθλήματα και αγώνες Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων και προκριματικά, και, και, και…

Το τελευταίο ματς της Εθνικής ομάδας δεν θα είναι σίγουρα το τελευταίο. Ευχόμαστε να έρθει και αυτήν την φορά να δούμε και τον Giannis στο Ηράκλειο.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook