Φαβορί ο ΠΟΑ, «ξεπετιέται» ο Γιούχτας – ερωτηματικό ο Ηρόδοτος!

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το Περιφερειακό πρωτάθλημα που είναι «κούρσα» για τρεις ομάδες.

Με τα πολλά – πολλά φτάσαμε στον Αύγουστο για να μάθουν οι ομάδες της Κρήτης σε ποιο πρωτάθλημα θα παίξουν μιας και τα προεκλογικά τερτίπια της ΕΠΟ δεν αφήνουν περιθώρια για ίχνη σοβαρότητας.

Έστω και έτσι όμως οι ομάδες της Κρήτης κρατούν ένα σημαντικό επίπεδο σοβαρότητας ξεκινώντας να «χτίζουν» τα ρόστερ τους εν όψει της επόμενης περιόδου. Όσο και να θέλουν κάποιοι, το Κρητικό ποδόσφαιρο θα συνεχίζει να αναπνέει. Ήδη, το νησί μας μετράει ΕΞΙ εκπροσώπους στις επαγγελματικές κατηγορίες και έρχονται και άλλες από πίσω.

Το ποια θα έρθει να τις πλαισιώσει το καλοκαίρι του 2013 είναι ακόμα ερωτηματικό όμως μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τις – μέχρι τώρα – κινήσεις των ομάδων.

Σε αντίθεση με το περσινό πρωτάθλημα όπου η Επισκοπή ξεχώριζε σαν την μύγα μες’ στο γάλα, φέτος η διαφορά μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου δεν είναι μεγάλη.

Μπορούμε να πούμε ότι ο ΠΟΑ έχει αποκτήσει ένα προβάδισμα λόγω των κινήσεων που γίνονται όμως και πάλι η απόσταση που έχει δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φαίνεται.

Ο Μανώλης Πατεμτζής πήρε τον Σκουλούδη, κράτησε τον Συσκάκη αλλά και τον Πέτρο Γιακουμάκη δημιουργώντας μια εξαιρετική επίθεση. Βέβαια, έφυγε ο Γιώργος Γιακουμάκης αλλά σίγουρα το κενό του αναπληρώθηκε με τον πρώην φορ του Γιούχτα.

Στις Αρχάνες τώρα δεν λένε τις λέξεις «τίτλος» και «άνοδος» αλλά οι κινήσεις τους δείχνουν ότι η ομάδα θα είναι πρωταγωνιστής. Διατηρήθηκε ο βασικός κορμός, έμεινε ένας προπονητής που γίνεται καλύτερος ολοένα και περισσότερο ενώ η προσθήκη του Κώστα Μιχελακάκη δίνει ένα «συν» στην επίθεση.

Ερωτηματικό θα αποτελέσει ο Ηρόδοτος. Η ομάδα της Αλικαρνασσού ενισχύθηκε διοικητικά και για εμένα αυτή η κίνηση ήταν η καλύτερη μεταγραφή. Η διοικητική σταθερότητα συνεχίζεται και αυτό μπορεί να φέρει μεταγραφές και ουσιαστικές προσθήκες. Εφόσον καταφέρει να ενισχυθεί σημαντικά τότε η «βαριά» φανέλα και ο κόσμος του Ηροδότου μπορούν να παίξουν καταλυτικό παράγοντα ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook