Όλα είναι ρευστά!

Ήταν ντέρμπι με τα όλα του. Διαφήμισαν το τοπικό μας ποδόσφαιρο, έδειξαν δείγματα αθλητισμού,αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Έστειλαν κάθε υπόνοια που αιωρούνταν στον αέρα για τυχών πολεμικό κλίμα,  στα…σκουπίδια.

Και μπράβο τους. Τύλισος και ΟΦΑΜ, προσέφεραν ικανοποιητικό θέαμα, με δεδομένο πως ήταν ματς που κρίνονταν πολλά. Απέδειξαν όμως το γιατί βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις.

Και αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικό στις δυο εναπομείναντες αγωνιστικές, θα είναι εκείνες που του χρόνου, θα αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία. Ναι αλλά ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, θα ρωτήσετε, σωστά; Μα για αυτό κοντραρίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου ρε παιδιά! Το ντέρμπι που λέτε, είχε εναλλαγές στο σκορ, είχε αποβολή (γιατί ρε Σφάκα!!!), είχε πολύ κόσμο,ε;

Γέμισε η κερκίδα στη Τύλισο και εντάξει, δε γίνεται, κάποιες αντεγκλήσεις θα υπάρξουν. Αλλά νομίζουμε πως στο σύνολο, όλα πήγαν καλά! Οι παίχτες στο γήπεδο; Άψογοι στις συμπεριφορές τους. Μεταξύ των δυο πάγκων; Και εδώ, υπήρξαν κάνα δυο…διαλείμματα, αλλά ναι, όλα πήγαν καλά και εδώ!

Είχε και παρατηρητή αγώνα ,αν και παιχνίδι Β κατηγορίας. Έναν…Κλέαρχο, αλλά λέων!!!  Είπαμε, ντέρμπι…ήταν αυτό! Αλλά σε αυτά, έχουμε καιρό να σταθούμε, μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό μας υλικό και τα πλούσια…ταβανοπροκάκια μας!

Διαιτησία; Μανδαλενάκης, Α.Βισκαδούρος και Κλαμπατσέας. Ορισμοί σπέσιαλ, έτσι; Υπήρξαν αμφισβητούμενες φάσεις και εδώ θα σταθούμε αναλυτικότερα σε άλλο σχετικό αρθράκι.

Τι γίνεται τώρα στη βαθμολογία. Δυο φορές προηγήθηκε η Τύλισος και ισάριθμες φορές, η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση. Αυτό στο τομέα της ψυχολογίας, ήταν θετικό για ΟΦΑΜ και αρνητικό για Τύλισο.

Οπότε στο πρώτο μέρος με συνοπτικές διαδικασίες, το κοντέρ…έδειχνε 2-2. Και στο 92’ ήρθε το γκολ(3-2) που έκρινε τη συνάντηση. Ο ΟΦΑΜ, συνεχίζει να κρατά τις τύχες στα…πόδια του! Παρέμεινε κορυφή η ομάδα της Αγίας Μαρίνας, η Τύλισος ψαλίδισε τη διαφορά τους στο δίποντο.

Και μας απομένουν δυο ακόμα αγωνιστικούλεεεεςςς! Τι ωραία, τι καλά! Βέβαια, δεν είναι μόνο οι δυο τους, όλα είναι ρευστά, βάση μαθηματικών πιθανοτήτων. Τόσο για το τίτλο, αλλά και για τη δεύτερη ακόμα θέση. Αμάν!

Για να ρίξουμε μια ματιά στο πίνακα, Αετός,αλλά και Ραύκος, είναι μέσα στο…παιχνίδι. Και έχουμε και λέμε λοιπόν. Την ερχόμενη αγωνιστική, ο πρωτοπόρος ΟΦΑΜ, θα μεταβεί στα Ανώγεια, την ίδια ώρα η Τύλισος θα φιλοξενείται από το Ραύκο!

Για περάστε, για περάστε! Και στο φινάλε; Ο ΟΦΑΜ, θα υποδέχεται το Ραύκο, η Τύλισος τον Άγιο Δημήτριο και ο Αετός τη Δόξα. Αυτά!!! Και μη ξεχνάμε, το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, είναι διασκέδαση!!!…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook