Όλα έγιναν κ##@$λος!

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει το άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr για την καθυστερημένη, ποδοσφαιρικά, Ελλάδα που δεν μπορεί να πάρει μια σωστή απόφαση.

Βλέπουμε τι γίνεται στην Αθήνα με τα του τελικού του Κυπέλλου. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν στο ΟΑΚΑ αλλά είπα να κάνω μια αναφορά, έτσι για το θεαθήναι.

Στο άρτια, οργανωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο όπου οι πάντες κρίνουν τους άλλους δίχως ωστόσο να είναι σωστοί εκείνοι, θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις εντός 24 ωρών προκειμένου να διεκπαιρεωθούν μια σειρά από καταστάσεις.

Το ότι οι φωστήρες της ΕΠΟ πήγαν και αποφάσισαν την μετάθεση της κλήρωσης των μπαράζ 24 ώρες πριν την διεξαγωγή της, είναι κάτι που αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο.

Δεν ήξεραν τα παιδιά ότι πρώτα έπρεπε να επικυρωθούν οι βαθμολογίες και στην συνέχεια να ορίσουν την κλήρωση. Ζούμε σε μια ποδοσφαιρική χώρα όπου κανένας δεν γνωρίζει τι θα γίνει όχι μόνο την επόμενη μέρα αλλά την επόμενη ώρα και κατά συνέπεια όλα είναι στον αέρα.

Έτσι πλέον ενώ βρισκόμαστε 8 ημέρες πριν την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα μπαράζ, εμείς δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει αφού η παροιμιώδης οργάνωση της ΕΠΟ θυμίζει ένα μαγαζί που λέει ότι έχει εκπτώσεις μέχρι τις 31 Φλεβάρη και αυτές δεν συμβαίνουν ποτέ αφού ο μήνας δεν έχει ποτέ 31 ημέρες!

Ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να περιμένει, το ίδιο και οι παίκτες του ενώ όσο περνάει ο καιρός ενδεχομένως να πηγαίνει πίσω του ολόκληρος ο σχεδιασμός που χρειάζεται να τρέξει για τη νέα χρονιά. Τα ίδια ισχύουν βέβαια και για τον Πλατανιά παρότι οι απαιτήσεις δεν είναι τόσο υψηλές, όσο εκείνες του ΟΦΗ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα πηγαίνουν από την παραλία στην προπόνηση και από την προπόνηση στην παραλία και κάπως έτσι θα περνούν οι μέρες ενώ εμείς θα είμαστε στην αναμονή για τα πρώτα καλοκαιρινά μπάνια.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook