Ξεκίνημα στην Μεγάλη βδομάδα με λίγα ματς

Καλή Μεγάλη Βδομάδα σε όλους με λίγα ματς για το κουπόνι σήμερα Μεγάλη Δευτέρα. Ένα ματς από την Ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, την Πορτογαλία, την Δανία, την Νορβηγία, την Σουηδία, την Τουρκία και αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία και Ολλανδία και αυτό ήταν όλο. Ακόμα ένα ματς από την Αργεντινή. Πάμε […]

Καλή Μεγάλη Βδομάδα σε όλους με λίγα ματς για το κουπόνι σήμερα Μεγάλη Δευτέρα.

Ένα ματς από την Ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, την Πορτογαλία, την Δανία, την Νορβηγία, την Σουηδία, την Τουρκία και αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία και Ολλανδία και αυτό ήταν όλο. Ακόμα ένα ματς από την Αργεντινή.

  • Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα καλή τύχη σε όλους σας.

Στην Πριμέρα η 32η αγωνιστική κλείνει με το ματς Βιγιαρεάλ – Σαραγόσα  Ο άσος δίνει 1,50. Πέρυσι 4-2.

Στην Πορτογαλία η Νασιονάλ παίζει με την Μπράγκα σε ένα συναρπαστικό ματς (2,65 / 3,10 / 2,20).

Για την Β΄ Γαλλίας η Λε Μαν θέλει την εντός έδρας νίκη με αντίπαλο την Χάβρη στο σημαντικό ματς  για την άνοδο (1,90 ο άσος) . Φαβορί η ΚΠΡ στην Αγγλική Τσάμπιονσιπ με αντίπαλο την Ντέρμπι (1,45) .

Το Καρλσρούη – Αουγκσμπουργκ είναι δύσκολο στοιχηματικά ( 2,90 ο άσος , 3,25 το Χ και 2,00 το διπλό ) για την Β΄ Γερμανίας ενώ τον πρώτο λόγο έχει η έδρα στο Ερεμπρο – Γκέφλε για την Σουηδία (με απόδοση 1,50).

Η Μανίσασπορ μπορεί να νικήσει την τραγική φέτος Γαλατά Σαράϊ (2,30) για την Τουρκία.

  • Με το καλό Ταμείο σε όλους μας και Καλή Μεγάλη Βδομάδα!! Τα ξαναλέμε αύριο Μ.Τρίτη στο μπλογκ μας με περισσότερα για το στοίχημα.Καλή Νηστεία !!
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις, αν μας εμπνέει και το κουπόνι βέβαια, στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε μέρα ( εκτός Πέμπτης).

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook