Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο Μπράγκα – Ντιναμό Κ.

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα κλείνει με τα ματς των επαναληπτικών για την φάση των ΄΄8΄΄ του Γιουρόπα Λιγκ με τα πράγματα πάντως να είναι ξεκάθαρα στα τρία από τα τέσσερα ματς. Στην Ρωσία η Πόρτο φιλοξενείται από την Σπαρτάκ Μ. στην ρεβάνς του 5-1 υπερ των Πορτογάλων. Το διπλό δίνει 2,25. Η Αϊντχόφεν ψάχνει το θαύμα […]

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα κλείνει με τα ματς των επαναληπτικών για την φάση των ΄΄8΄΄ του Γιουρόπα Λιγκ με τα πράγματα πάντως να είναι ξεκάθαρα στα τρία από τα τέσσερα ματς.

Στην Ρωσία η Πόρτο φιλοξενείται από την Σπαρτάκ Μ. στην ρεβάνς του 5-1 υπερ των Πορτογάλων. Το διπλό δίνει 2,25.

Η Αϊντχόφεν ψάχνει το θαύμα με αντίπαλο την Μπενφίκα που είχε κερδίσει 4-1 στο πρώτο ματς . 2,15 δίνει η νίκη των Ολλανδών.

Στην Πορτογαλία, στο πιο ενδιαφέρον ματς της βραδιάς, η Μπράγκα υποδέχεται την Ντιναμό Κ. και τα πάντα είναι ανοικτά μετά το 1-1 στο πρώτο ματς (2,25 / 3,20 / 2,75) ενώ η Τβέντε όσο και να θέλει δεν θα μπορέσει να ανατρέψει το εις βάρος της 5-1 με το οποίο είχε χάσει στην Ισπανία από την Βιγιαρεάλ. Η νίκη των Ολλανδών πάντως πληρώνει 2,05.

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες δυνατός είναι ο άσος στο Κατόλικα – Εσπανιόλα αλλά με χαμηλή απόδοση , μόλις 1,45 όπως και της Ατλέτικο επί της Λεόν (1,15 δεν το ακουμπάμε καν).

  • Ποιοτικό λοιπόν και το κουπόνι της Πέμπτης και  καλό ταμείο σε όλους! Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ ( εκτός Πέμπτης ) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook