Τυπικές ρεβάνς στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα συνεχίζεται με δύο ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση διαδικαστικού πάντως χαρακτήρα. Υπάρχουν ακόμα λίγες αναμετρήσεις από την Σκωτία, ματς από την Αγγλία αλλά και εκτός Ευρώπης από το Κόπα Λιμπερταδόρες, την Βραζιλία, το Μεξικό και τις Η.Π.Α. Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά: Στο ”Γουάιτ Χαρτ Λέιν” η Τότεναμ θέλει […]

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα συνεχίζεται με δύο ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση διαδικαστικού πάντως χαρακτήρα.

Υπάρχουν ακόμα λίγες αναμετρήσεις από την Σκωτία, ματς από την Αγγλία αλλά και εκτός Ευρώπης από το Κόπα Λιμπερταδόρες, την Βραζιλία, το Μεξικό και τις Η.Π.Α.

Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:

Στο ”Γουάιτ Χαρτ Λέιν” η Τότεναμ θέλει να ολoκληρώσει την παρθενική της συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ με μια καλή εμφάνιση απέναντι στη Ρεάλ Μ. Οι Ισπανοί μετά το 4-0 στο πρώτο ματς έχουν καθαρίσει την πρόκριση. Ο άσος είναι δίνει 2,60 , το Χ 3,30 και το διπλό 2,25. Δύσκολο στοιχηματικά ματς μετά το σκορ του πρώτου αγώνα.

Στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς, η Σάλκε μετά το έπος του Μιλάνου φιλοξενεί την Ιντερ και δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει μετά το 2-5 στο πρώτο ματς. 2,40 ο άσος, 3,30 το Χ και 2,25 το διπλό. Και εδώ ισχύουν αυτά που γράφουμε και για το προηγούμενο ματς.

Από τα άλλα ματς στην Πρέμιερ της Σκωτίας στο ματς Αμπερντιν – Ρέϊντζερς φυσικά φαβορί οι “Τζέρς” (1,45). Κρύβει κινδύνους για την Κουϊν Οφ Σάουθ το ματς με την Μόρτον για την Α΄ Σκωτίας (2,05 / 3,35 / 2,70).

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες τον πρώτο λόγο για νίκη έχει η Εστουντιάντες κόντρα στην Κρουζέϊρο (1,85).

Δυνατοί άσοι στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ (1,90) και Τίγκρε (1,65) με Μοντερέϊ και Πατσούκα αντίστοιχα.

  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτης) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook