Η ρεβάνς στο Νησί ξεχωρίζει

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα ανοίγει με πολλά ματς με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον αλλά σίγουρα με την ρεβάνς για το Τσάμπιονς Λιγκ  μεταξύ Μάντσεστερ Γ – Τσέλσι να ξεχωρίζει και να καθηλώνει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους στον αγγλικό εμφύλιο. Διαδικαστικού χαρακτήρα το ματς Σαχτάρ – Μπαρτσελόνα. Το κουπόνι της Τρίτης εκτός από τα δύο αυτά σημαντικά ματς για […]

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα ανοίγει με πολλά ματς με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον αλλά σίγουρα με την ρεβάνς για το Τσάμπιονς Λιγκ  μεταξύ Μάντσεστερ Γ – Τσέλσι να ξεχωρίζει και να καθηλώνει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους στον αγγλικό εμφύλιο.

Διαδικαστικού χαρακτήρα το ματς Σαχτάρ – Μπαρτσελόνα.

  • Το κουπόνι της Τρίτης εκτός από τα δύο αυτά σημαντικά ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει ματς από την Σκωτία αλλά και τις μικρότερες κατηγορίες σε Αγγλία και Σκωτία ενώ περιλαμβάνει και αγώνες από το Κόπα Λιμπερταδόρες και Μεξικό.

Η Μάντσεστερ Γ.. λοιπόν υποδέχεται την Τσέλσι σε ένα μεγάλο ζευγάρι για την φάσης των ΄΄8”. Ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League έχει πάρει  η ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον που επικράτησε με 1-0 με το γκολ του Ρούνεϊ την περασμένη Τετάρτη . Ο άσος δίνει 2,10 , η ισοπαλία 3,10 και το διπλό 3,10 με την έδρα να έχει τον πρώτο λόγο.

Στον άλλο αγώνα η Σαχτάρ Ντ. φιλοξενεί την στην ρεβάνς του 5-1 και αναζητά το… Θαύμα. Ο άσος είναι στο 3,00 , το Χ πληρώνει 3,30 και το 2 έχει απόδοση 2,00. Η ευρείας έκτασης νίκη των Καταλανών στον πρώτο αγώνα αφήνει περιθώρια για οποιοδήποτε αποτέλεσμα αν και η πρόκριση έχει κριθεί.

Από κει και πέρα για την Πρέμιερ της Σκωτίας η Σέλτικ θα κερδίσει την Σεντ Τζόνστον (1,25 το διπλό χαμηλά) ενώ για τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας η Ιπσουϊτς είναι φαβορί για νίκη με την Μίντλεσμπρο (1,90) για την Τσάμπιονσιπ όπως και η Κάρντιφ που αγωνίζεται εκτός έδρας με την Σέφιλντ Γιουν.(2,00). Για την Α΄Αγγλίας η Σουόνσι έχει τον πρώτο λόγο για νίκη επί της Χαλ (1,65).

Η Κρόουλι φιλοξενεί την Λούτον σε ένα ματς ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα για την Κόνφερενς της Αγγλίας. 2,00 ο άσος, 3,35 το Χ και 2,80 το διπλό.

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες δυνατός είναι ο άσος στο Κίτο – Γοδόϊ αλλά με χαμηλή απόδοση (1,50). Φαβορί η Μονάρκας με αντίπαλο την Τζαγκουάρεζ (1,50) για το Μεξικό.

  • Καλά κέρδη σε όσους επιλέξουν να παίξουν και με το καλό τα λέμε την Τετάρτη, με νεώτερα από στοίχημα !!
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτη) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook