Μας αφήνει παγερά αδιάφορους το κουπόνι της Τρίτης…..

Μικρό και χωρίς ποιότητα θα χαρακτηρίζαμε το κουπόνι της Τρίτης. Μόλις 15 αγώνες, με ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας, μερικά διεθνή φιλικά ανδρών και ματς εθνικών ομάδων κάτω των 21 και γενικά ούτε μας εμπνέει ούτε μας βάζει στην διαδικασία να ποντάρουμε. Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά…. Στην Α΄ Αγγλίας η […]

Μικρό και χωρίς ποιότητα θα χαρακτηρίζαμε το κουπόνι της Τρίτης.

Μόλις 15 αγώνες, με ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας, μερικά διεθνή φιλικά ανδρών και ματς εθνικών ομάδων κάτω των 21 και γενικά ούτε μας εμπνέει ούτε μας βάζει στην διαδικασία να ποντάρουμε.

Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά….

Στην Α΄ Αγγλίας η Λέίτον Οριεντ υποδέχεται την Σουϊντον που μάχεται για τον υποβιβασμό. 1,90 ο άσος, 3,20 το Χ και το διπλό 3,20. Στο άλλο ματς η Ροτσντέϊλ υποδέχεται την προτελευταία Μπρίστολ με τον άσο να δίνει 1,65.

Στην Β΄ Αγγλίας η τέταρτη Σριούσμπερι έχει δύσκολο έργο με την Λίνκολν ( 2,20 / 3,20 / 2,60 ) ενώ η Μπέρι έχει τον πρώτο λόγο με την Στιβενέϊτζ ( 1,95 ) . Αμφίρροπο το ντέρμπι ουράς Χέρεφορντ – Μακλσφιλντ ( 1,90 ο άσος, 3,20 η ισοπαλία και 3,20 το 2).

Για το Λιγκ Τρόφι αγωνίζονται Χάντερσφιλντ – Καρλάϊλ με την γηπεδούχο ομάδα να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες νίκης ( 1,60).

Ενδιαφέροντα και χρήσιμα για συμπεράσματα τα φιλικά των εθνικών ομάδων ανδρών Κύπρος – Σουηδία, Ακτή Ελεφαντοστού – Μάλι, Ρουμανία – Ουκρανία και Ιρλανδία – Ουαλία αλλά μας αφήνουν παγερά αδιάφορους στοιχηματικά. Όπως και αυτά των εθνικών ομάδων κάτω των 21.

  • Καλά κέρδη σε όσους επιλέξουν να ποντάρουν σήμερα και το κάνουν κέφι και με το καλό τα λέμε αύριο Τετάρτη !!
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε. Φυσικά τα πάντα για το στοίχημα και στην εκπομπη ‘Στο γήπεδο του Αθλέτικ’ κάθε απόγευμα 18.00-20.00 όπου με το ‘Αθλετικ BET’ σας πάμε ταμείο.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook