Κουπόνι σαν Κυριακή το σημερινό…..

Κουπόνι σαν Κυριακή το σημερινό με αγώνες από Αγγλία, Ιταλία, τα κύπελλα Ελλάδος, Ισπανίας, Γαλλίας, Τουρκίας και Πορτογαλίας αλλά και άλλα πολλά που μας κεντρίζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ματς και από την Λατινική Αμερική με το Κόπα Λιμπερταδόρες να συνεχίζεται. Πολλά ματς , 35 στον αριθμό και πάλι δύσκολες οι προβλέψεις για σήμερα άλλωστε και […]

Κουπόνι σαν Κυριακή το σημερινό με αγώνες από Αγγλία, Ιταλία, τα κύπελλα Ελλάδος, Ισπανίας, Γαλλίας, Τουρκίας και Πορτογαλίας αλλά και άλλα πολλά που μας κεντρίζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ματς και από την Λατινική Αμερική με το Κόπα Λιμπερταδόρες να συνεχίζεται.

  • Πολλά ματς , 35 στον αριθμό και πάλι δύσκολες οι προβλέψεις για σήμερα άλλωστε και χθες είχαμε πολλά στάνταρ που έσπασαν ή κινδύνεψαν να σπάσουν και μας έβγαλαν την ψυχή.
  • Πάντως τις προβλέψεις μας  τις λέμε κάθε πρωϊ στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ‘Σπορ Τύπος’. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε. Φυσικά τα πάντα για το στοίχημα και στην εκπομπη ‘Στο γήπεδο του Αθλέτικ’ κάθε απόγευμα 18.00-20.00 όπου με το ‘Αθλετικ BET’ σας πάμε ταμείο.

Στην χώρα μας και οι δύο επαναληπτικοί του Κυπέλλου έχουν μεγάλο ενδιαφέρον . Στην άδεια Τούμπα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό ( 2,90 ο άσος, 3,00 το Χ και 2,15 το διπλό ) στην ρεβάνς του 1-1. Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ μετά το 2-0 του πρώτου ματς έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση κόντρα στον Παναθηναϊκό ( 2,55 το 1, 3,10 το Χ και 2,35 το 2).

Στην Πρέμιερ της Αγγλίας το ενδιαφέρον βρίσκεται στο Άνφιλντ΄με την Λίβερπουλ να υποδέχεται την Στόουκ . Μόλις 1,50 δίνει ο άσος που είναι πιθανός. Από τα άλλα ματς ξεχωρίζουν το Μπέρμιγχαμ – Μάντσεστερ Σ. με τους φιλοξενούμενους να διανύουν φέτος μία εξαιρετική σεζόν ( 3,85 ο άσος, 3,30 το Χ και 1,70 το διπλό). Σπουδαίο και το ματς Μπλάκμπερν – Τότεναμ με την φιλοξενούμενη ομάδα να αγνοεί την νίκη 3 αγωνιστικές ( 2,70 ο άσος, 3,10 το Χ και 2,20 το 2). Πέρυσι 0-2.

Για το Ιταλικό πρωτάθλημα και την 23η εμβόλιμη αγωνιστική η Νάπολι θέλει νίκη και μόνο νίκη στην Βερόνα με την Κιέβο ( 2,85 το 1 , 3,00 η ισοπαλία και 2,15 το 2). Δύσκολο στοιχηματικά το ματς Παλέρμο – Γιουβέντους ( με τις αποδόσεις να είναι πολύ κοντά, 2,00 ο άσος, 3,10 το Χ και το 3,10 το 2). Φαβορί η Ρόμα με την Μπρέσια ( 1,20) .

Ακόμα στο κουπόνι υπάρχουν οι δύο ημιτελικοί του Ισπανικού κυπέλλου όπου η Μπαρτσελόνα έχει ήδη προκριθεί στον τελικό μετά το 5-0 στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την έκπληξη του θεσμού Αλμερία ( 1,30 το διπλό ) ενώ στο Ρεάλ Μ. – Σεβίλλη οι ΄μερένχες΄ είναι το φαβορί (1,30) .

Μεγάλο ματς και στο Πορτογαλικό κύπελλο με τον καυτό ημιτελικό Πόρτο – Μπενφίκα να ξεχωρίζει.. ( 1,70 ο άσος ).

  • Με το καλό να πάτε στο ταμείο όσοι έχετε έμπνευση και με το καλό τα λέμε αύριο Πέμπτη!!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook