Το Μπιγκ Μπράδερ των ελλήνων παραγόντων ….

Εδώ και μια βδομάδα έχει ξανακάνει την εμφάνισή του στην ελληνική τηλεόραση μετά από καμιά δεκαριά χρόνια το ‘’Big Bother ‘’. Αλήθεια δεν μας έλειψε ούτε ο Τσάκας , ούτε ο Πρόδρομος , ούτε κανείς από αυτούς που μπήκαν στα σπίτια μας ξαφνικά και έγιναν διάσημοι και τους περισσότερους τώρα τους τρώει η μαρμάγκα. Ούτε […]

Εδώ και μια βδομάδα έχει ξανακάνει την εμφάνισή του στην ελληνική τηλεόραση μετά από καμιά δεκαριά χρόνια το ‘’Big Bother ‘’. Αλήθεια δεν μας έλειψε ούτε ο Τσάκας , ούτε ο Πρόδρομος , ούτε κανείς από αυτούς που μπήκαν στα σπίτια μας ξαφνικά και έγιναν διάσημοι και τους περισσότερους τώρα τους τρώει η μαρμάγκα. Ούτε η ζωή μας ξαναπέκτησε ενδιαφέρον και νόημα που 14 άτομα μπήκαν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και μας προσφέρουν …οφθαλμόλουτρο αφού η επιλογή δεν έγινε τυχαία και κάποιες και κάποιοι υπερτονίζουν κάποια ..προικισμένα μέρη του σώματος τους ηθελημένα . Ούτε φυσικά η οικονομική μας κατάσταση θα βελτιωθεί και θα ξεχάσουμε τα προβλήματά μας απλά τα καμουφλάρουμε και μας τα πασάρουν όλα αυτά για να μην τα θυμόμαστε. Επιλογή του καθενός βέβαια να βλέπει ότι θέλει και να τρώει και ότι θέλει και γενικά να κάνει ότι θέλει  . Προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο και αυτό ( όπως και όλα αυτά τα ψευτο-ριάλιτι ) αλλά προχθές έκανα μια σκέψη που  αγγίζει τα όρια της διαστροφής .

Τι θα λέγατε να γινόταν ένα ριάλιτι Μπιγκ Μπράδερ και μέσα στο σπίτι να ήταν κλεισμένοι 14 από τις μεγαλύτερες μορφές Ελλήνων παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου ? Λίγοι θα μου πείτε αλλά  θα μπορούσαν να μπουν οι 14 όπου θα προσέφεραν την μεγαλύτερη τηλεθέαση και θα ήταν αντιπροσωπευτικοί της συντριπτικής πλειοψηφίας. Τώρα θα μου πείτε δεν είναι όλοι οι παράγοντες ίδιοι. Οκ ,αλλά αν είχαμε την δυνατότητα επιλογής να δούμε ένα εκρηκτικό σόου η επιλογή δεν θα ήταν δύσκολη . Άλλωστε  δεν έχει και μεγάλη διαφορά από την καθημερινή τους παρουσία αφού ζουν ένα ριάλιτι. Κατηγορίες , ξεκατινιάσματα , προσβολές , ανακοινώσεις , πισώπλατες μαχαιριές , εμπρηστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα , έριδες ,καβγάδες μπροστά στην κάμερα είναι το καθημερινό τους σχεδόν ρεπερτόριο ενώ και το δέλεαρ της προβολής και των χρημάτων ( τηλεοπτικά αξίας 176 εκατ.ευρώ (!!!!) και ΟΠΑΠ ) για τα οποία ουσιαστικά τσακώνονται είναι στοιχεία και του γνωστού τηλε-ριάλιτι .

Να μπούμε και σε ονοματολογία ? Αλήθεια δεν πέρασαν από το μυαλό σας αμέσως ότι συμμετέχοντες σε αυτή την τηλεοπτική μου διαστροφή , που δεν απέχει και πάρα πολύ από την ελληνική πραγματικότητα ? Για μένα οι συμμετέχοντες  θα ήταν αναντίρρητα οι : Μπιγκ – Μακ Ψωμιάδης …Ποιος Μπιγκ-Μπράδερ τώρα αγαπούλες ? Αχιλλέας Μπέος εννοείται σε κοινό δωμάτιο με Βίκτωρα Μητρόπουλο . Αλίμονο αν θα έλειπε ο Κομπότης . Σίγουρα και η παρουσία του Καλογιάννη θα ήταν βέβαιη. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο γνωστός μεγαλοδικηγόρος –μοντελοπνίχτης ( δεν γράφω όνομα για να μην φάω εξώδικο) που η παρουσία το στο δωμάτιο επικοινωνίας θα κρατούσε ώρες αφού οι μονολογοί του θα ήταν αιτία αυτοκτονίας του Μεγάλου Αδερφού. Φυσικά το μαγείρεμα θα αναλάμβαναν Μαρινάκης και Πατέρας αλλά θα τσακώνονταν και για αυτό άσχετα αν είναι καλοφαγάδες. Ο γκρινιάρης Αδαμίδης δεν θα ‘λειπε αλλά ούτε και ο Στράτος Γιδόπουλος που παραμένει ενεργός στα ελληνικά δρώμενα . Επίσης θα’ θελα μέσα Μελισσανίδη , Καρρά , Τροχανά , Κόκκαλη , Τσακίρη,  Τζίγκερ ενώ η παρουσία του Μπατατούδη θα ήταν σημαντική αν και είναι ικανός να εξαφανισθεί και να την κάνει ….από το σπίτι όπως την ..έκανε και με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είπα παραπάνω από 14 αλλά η επιλογή είναι δύσκολη, και σόρι αν ξέχασα και κάποιον ( ξέρω θα πείτε Βατσινάς )  , ενώ για πολλούς θα έπρεπε να μπουν και κάποιοι ζάμπλουτοι (?) -σωτήρες (?)  που ακούμε αλλά δεν βλέπουμε ποτέ όπως ο Μπομπ Κοζώνης αλλά και ο Αλεχάντρο Σκλαβενίτης. Θα το χόντραινα και θα ‘βαζα και παλαιότερους όπως Κοσκωτάς αλλά και Σαλιαρέλης αλλά δεν θέλω να χαλάσω την δυνατότητα από ένα συλλεκτικό μελλοντικό  Μπιγκ Μπράδερ που θα γίνει μετά από χρόνια με παράγοντες από κάθε δεκαετία ξεχωριστά όπου σίγουρα θα ήταν μέσα και αυτοί..

Πείτε μου δεν θα είχε τρελλή τηλεθέαση και φοβερό ενδιαφέρον ένα τέτοιο ριάλιτι ? Δεν θα καθηλωνόμασταν να το δούμε ? Δεν θα θέλαμε όλοι να τους προτείνουμε προς αποχώρηση ? Όπως συμβαίνει και τώρα όπου όμως έχουμε αηδιάσει και γι΄ αυτό τα παίρνουμε όλα στην πλάκα . Γιατί αυτό που ζούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι ριάλιτι αλλά μια κωμωδία χειρίστου είδους αλλά και ένα αλησβερίσι χρημάτων με θεατές όλους μας . Αχ…Ο Μπιγκ Μπράδερ μας έλειπε ….Και επέστρεψε τηλεοπτικά  δέκα χρόνια μετά όπου σε αυτό το διάστημα δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κάνει άλματα προς τα πίσω….

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook