O Πούτιν, καλωσόρισε τις Eθνικές ομάδες και τους φιλάθλους

Στη χώρα του με ένα μήνυμα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο νούμερο ένα Ρώσος πολίτης, ο Βλάντιμιρ Πούτιν, καλωσόρισε τους φιλάθλους και της εθνικές ομάδες που θα βρεθούν στη χώρα του για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Με φόντο το Κρεμλίνο, ο πρόεδρος της χώρας έκανε λόγο για “μία πραγματική γιορτή γεμάτη αθλητικό πάθος και ισχυρά συναισθήματα” και υποσχέθηκε “αναμνήσεις που θα κρατήσουν”.

Το μήνυμα του Πούτιν

“Καλωσορίζω τους φίλους του ποδοσφαίρου και τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη. Όλους αυτούς που έχουν έρθει ήδη στη Ρωσία και όσους ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο διεθνές γεγονός, το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για τη χώρα μας είναι μεγάλη χαρά και τιμή να υποδέχεται εκπροσώπους από την τεράστια ποδοσφαιρική οικογένεια. Θα σας κάνουμε δώρω μία πραγματική γιορτή γεμάτη αθλητικό πάθος και ισχυρά συναισθήματα. Ελπίζω να αποκτήσετε αναμνήσεις που θα κρατήσουν, όχι μόνο από τους αγώνες των κορυφαίων ομάδων και των ικανοτήτων των παικτών, αλλά και από τη γνωριμία σας με τη Ρωσία, την ξεχωριστή κουλτούρα της, τη μοναδική ιστορία, τον πλούσιο χαρακτήρα και τη φιλοξενία της, τους ειλικρινείς και φιλικούς ανθρώπους.

Κάναμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι οι καλεσμένοι, αθλητές, οι ειδικοί και φυσικά οι φίλαθλοι θα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους στη Ρωσία. Ανοίξαμε τη χώρα και την καρδιά μας στον κόσμο.

Καλωσήλθατε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Καλωσήλθατε στη Ρωσία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook