Διαιτητικά… σφηνάκια !!!

Ξεκίνησαν οι πληροφορίες και εγγραφές για τη νέα σχολή διαιτησίας. Μπράβο σε όλους, είναι ένα κομμάτι οξυγόνου στο διαιτητικό και ποδοσφαιρικό χώρο γενικότερα του Ηρακλείου.

Οι νέοι ρέφερι από την άλλη, της τελευταίας σχολής, ορίζονται ήδη σε παιχνίδια, ας προσεχθούν από όλους.

Με το ‘’καλημέρα’’ της σεζόν, τσουπ και μια… αργοπορημένη άφιξη γιατρού. Καλή σεζόν παιδιά! Μέγα κρίμα ένας άνθρωπος να καθορίζει τη τύχη ενός αγώνα. Αλλά είναι δύσκολο κομμάτι.

Το θετικότατο είναι πως ο ρέφερι Κυριακόπουλος τα έκανε όλα σωστά. Από κει και μετά από την πειθαρχική επιτροπή πάρθηκε η απόφαση για επανάληψη του παιχνιδιού.

Άλλοι χαίρονται, άλλοι είναι δυσαρεστημένοι. Το θολό τοπίο, έγινε ακόμα πιο θολό. Δημιουργείται δεδικασμένο, ο Θεός να βάλει το χέρι του να μη ξανά συμβεί για φέτος τουλάχιστον. Του χρόνου πάλι έχει.. ο Θεός!

Θα περιμένουμε λέει να ενημερωθούμε από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ για το τι ακριβώς επισημαίνει ο κανονισμός για τη παρουσία γιατρού στα γήπεδα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.  Τη γνωμοδότηση δηλαδή. Άντε γειά δηλαδή!

Αν δε κάνουμε λάθος, στο πρόσφατο παρελθόν, εάν δεν ήταν ο γιατρός στο γήπεδο στην ώρα που είχε οριστεί το ματς, έκλεινε το φύλλο αγώνος αμέσως. Δύσκολο κομμάτι.

Προς Θεού, δεν πυροβολούμε κανένα σωματείο, μη παρεξηγηθούμε στο τέλος, έτσι; Απλά πρέπει να είναι όλα ξεκάθαρα.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι λέει έως τώρα με τους ορισμούς στη Γ εθνική. Και μπράβο μας. Έχουμε κοντά στους τριάντα συνολικά αξιολογημένους διαιτητές. Όσους δηλαδή διαθέτουν όλες οι υπόλοιπες Ενώσεις της Κρήτης.

Θετικές εντυπώσεις άφησε η διαιτησία των Ζιούτου, Κωνσταντάκη και Κέφη στο ματς της Ροδιάς με το Παναθηναϊκό στη πρεμιέρα της Γ κατηγορίας. Αυτό τουλάχιστον μάθαμε από τα…μάτια που τους παρακολούθησαν από πλευράς διαιτησίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook