Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Ξεκινά επιτέλους η ποδοσφαιρική μας σεζόν, η ζωή όλων εμάς που περιστρεφόμαστε γύρω από το τοπικό, παίρνει χρώμα και ομορφιά από αυτό το Σαββατοκύριακο!

Με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα φυσικά…ξεκινάμε και όλα θα πάνε καλά. Βέβαια, δε σας το κρύβουμε, πως όταν διαβάζουμε για αυτά τα πρωτόκολλα, γελάμε με τη ψυχή μας!

Απλά είναι τα πράγματα, να προσέχουμε, να κάνουμε το σταυρό μας και ας ελπίσουμε πως δεν θα σκάσει καμιά…μπόμπα του αόρατου εχθρού. Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση…άστα βράστα…

Το τελευταίο καιρό, παρά το…απαγορευτικό οι ομάδες είχαν αρχίσει και έπαιζαν ματσάκια φιλικού χαρακτήρα και καλά έκαναν. Είπαμε τόσο μεγάλο διάστημα προετοιμασίας, φτάνει για τις επόμενες δύο σεζόν! Τι να έκαναν λοιπόν;

Η είδηση ότι αναλαμβάνει (και) χρέη υπευθύνου της επιτροπής πρωταθλημάτων ο Κουτεντάκης, έφερε…πολλά και διάφορα σχόλια στο κόσμο γενικώς.

Ο Θεόφιλος προσπάθησε για το καλύτερο όσο καιρό βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Με τα σωστά και τα λάθη του, αξιοσέβαστη η προσπάθεια του. Είπαμε, μόνο οι νεκροί δε κάνουν λάθη.

Πρόσφατα ένα μπλουζάκι προπόνησης του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, έφτασε, μέσω μεσάζοντα (!), από το πρόεδρο του ΠΑΟΚρουσώνα, το Κώστα Μπουμάκη, στα χέρια του πάλαι ποτέ γενικό αρχηγό του Εθνικού, του Κώστα Μαυράκη. Ο…Μένιος, μέσω της στήλης, θέλησε να ευχαριστήσει τον τοπικό μας.. Ιβάν!

Η πρεμιέρα του ομίλου τους στην Α2, φέρνει αντιμέτωπους…Άγιο Δημήτριο και ΟΦΑΜ. Όπως και πέρυσι…γιατί το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, είναι διασκέδαση!!!

Τύλισος  vs  ΕΓΟΗ, στη πρεμιέρα τους…Γιώργο Παπαγγελή, πρόσεξε μη μπερδέψεις τα αποδυτήρια!

Εδώ Πετράν, εκεί Πετράν, που πήγε ο Πετράν μας;;; Παιδιά…Δράμα η κατάσταση!

Τριτωνία με ΟΦΑ λέει στη πρεμιέρα της μεγάλης κατηγορίας, ιδιαίτερο ντέρμπι με το ‘’καλημέρα’’ για τη..προεδράρα το Μανώλη το Συντιχάκη μας!

Με το να ξεκινά η σεζόν μέσα στον Οκτώβριο και με την αναβολή των…παρελάσεων από τη κυβέρνηση, οι προπονητές μας, δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Θα τη βγάλουν φέτος … τη παρέλαση!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook