Διαιτητικά… σφηνάκια !!!

Η ΟΔΠΕ φωνάζει παρούσα, πρόσφατα έγιναν ΓΣ και αρχαιρεσίες, με το ΔΣ να συγκροτείται σε σώμα με τον Καραμάνη να διατηρείται στη προεδρική θέση.

Από το Ηράκλειο φυσικά μετείχε ο πρόεδρος του ΣΔΠΗ ο Βασίλης Κοκκινάκης. Ο Τάσος Μαστορίδης δυστυχώς αποφάσισε την ύστατη ώρα να καταθέσει αίτηση υποψήφιας συμμετοχής. Και όπως ήταν φυσικό αυτή δεν πέρασε από τη συνέλευση.

Η απόφαση αυτή ήταν ειλημμένη, για κάθε υποψηφιότητα, που γινόταν εκπρόθεσμα, για τον απλούστατο λόγο, ότι μετά θα μπορούσε οποιαδήποτε στιγμή να τεθεί θέμα αμφισβήτησης και νομιμότητας.

Στην ΟΔΠΕ περιμένουν να γίνει νόμος του κράτους ο νέος αθλητικός νόμος. Έτσι  ώστε το καταστατικό το υπάρχον, που ψηφίστηκε  να εναρμονιστεί με το νέο κανονισμό.

Η ΦΙΦΑ είναι του υπέρ οι ΣΔΠ να επιστρέψουν ως μέλη της ΟΔΠΕ και να αποτελέσει παρελθόν οι Σύνδεσμοι να ανήκουν στα…χεράκια των παραγόντων γενικώς.

Οι οποίοι παράγοντες από πλευράς τους αντιδρούν. Ασκούν πιέσεις, μήπως καταφέρουν και αποτρέψουν αυτές τις εξελίξεις. Ορισμένοι από τους λόγους που μπορούμε στα γρήγορα να σκεφτούμε εμείς είναι οι εξής. Έλεγχος παρασκηνίου, έλεγχος των.. ασανσέρ των διαιτητών, τα ποσοστά!

Ανεβαίνουν ρέφερι, όχι όλοι, κατηγορίες με το φύσημα…του αέρα, δεν είναι έτοιμοι να σφυρίζουν και να μετά ανακοινώσεις, κυνηγητά και όλες αυτές τις…ομορφιές που παρακολουθούμε εδώ και πολλά χρόνια!

Εφόσον με το καλό όλα πάρουν το σωστό το δρόμο τους, είμασταν πάντα ως στήλη, υπέρ της ΟΔΠΕ, η Ομοσπονδία θα αλλάξει σε αρχικά γράμματα και ονομασία. Όπως πληροφορηθήκαμε, θα ονομαστεί, με κάθε επιφύλαξη ως… Ένωση Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος.

Έχουμε μπροστά μας τη νέα σεζόν, ας ευχηθούμε ο αριθμός των διαιτητών μας να είναι επαρκής, να μην αντιμετωπίζει η Επιτροπή Διαιτησίας προβλήματα. Αλλά και οι ορισμοί να είναι όπως πρέπει σε ματς και κατηγορίες.

Μιας και σταθήκαμε στην Επιτροπή, μαθαίνουμε πως υπάρχουν θεματάκια…φωτιά. Θεματάκια αντιπαραθέσεων, ας ευχηθούμε όλα να βρουν το δρόμο τους! Παιδιά…προς Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.. ποιο δρόμο να πάρω;;; Μιάου;;;

Θέμα πολύ…καυτό, αποτελεί και εκείνο με τα μαθήματα των διαιτητών. Ποιος κάνει μάθημα τώρα, ποιοι έχουν επίσης δικαίωμα να κάνουν και δεν κάνουν και ποιοι δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν μάθημα. Ας ευχηθούμε και αυτά να λυθούν εκ των έσω και να μη μάθει η υπόλοιπη χώρα για τα εν οίκω.

Μαθαίνουμε πως βρισκόμαστε σε έναν δικαστικό…κυκεώνα με τη περιβόητη υπόθεση του παγκρητίου σταδίου, με λογομαχίες, αψιμαχίες και αλληλομηνυσεις. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και  να έχουμε ένα αίσιο και σύντομο φινάλε! Και μετά ήρθαν οι μέλισσες…

 Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στο γήπεδο του ΠΟΑ θα πραγματοποιηθούν οι γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών, όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή διαιτησίας. Η ώρα προσέλευσης είναι για τις 19:00 το απόγευμα. Αυτά αφορούν τους μη αξιολογημενους διαιτητές μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook