Διαιτητικά… σφηνάκια!!!

Δόξα τω Θεώ που ασχολήθηκε αρκετός κόσμος του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου για τους διαιτητές μας.

Τους αποδόθηκαν τα εύσημα για το απόλυτο της επιτυχίας τους στα πρόσφατα αγωνιστικά τεστ.

Τόσο στη Γ κατηγορία, όσο και στην παρακάτω κατηγορία, των πάλαι ποτέ ‘’ταλέντων’’. Είπαμε, είμαστε σε κορυφαίο επίπεδο και εάν είχαμε Ηρακλειώτικη…ομόνοια, θα βρισκόμασταν ακόμα ψηλότερα.

Όπως μάθαμε όμως, η ξαφνική και αιφνιδιαστική απόφαση των αρμοδίων της ΕΠΟ για να οριστούν τα τεστ, επέφερε αρκετά προβλήματα για τους συμμετέχοντες διαιτητές. Σε επίπεδο εισιτηρίων και μεταφοράς προς και από Αθήνα για Ηράκλειο. Ακόμα και ότι έγιναν σε δύο διαφορετικές περιοχές της Αθήνας, είχε και αυτό πρόβλημα, αναγκάστηκαν ορισμένοι να χρησιμοποιήσουν αεροπλάνο, που σημαίνει αυξημένα έξοδα.

Έξοδα επίσης για τη συμμετοχή στα τεστ, όπου εύλογα αναρωτιέται κάποιος. Ναι, να πληρώσει ο διαιτητής, αλλά θα μπορέσει να πάρει πίσω αυτά τα χρήματα; Σε μια φετινή σεζόν που είναι απρόβλεπτη;

Ρωτήσαμε και μάθαμε, το επίσημο σάιτ του ΣΔΠΗ, δηλαδή το sdpi.gr…επιστρέφει σύντομα ανανεωμένο και εκσυγχρονισμένο. Μετά την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του, που είναι σε εξέλιξη!

Με μεγάλη ικανοποίηση ως Ηρακλειώτες…πληροφορούμαστε πως έχει ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μιχάλη Κουκουλάκη με την Ομοσπονδία. Μέχρι βέβαια τις επερχόμενες εκλογές της.

Όπου μετά η όποια νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα αποφασίσει εάν δεχτεί αυτό το νέο συμβόλαιο ή το αντίθετο.

Αιφνιδιάστηκε λέει πολύ κόσμος με τη παρουσία του Κύρου Βασάρα στα πρόσφατα τεστ! Μα για να έχουν…κύρος τα αγωνίσματα  βρε παιδιά! Εμείς τοποθετούμαστε πως πάντα θα έχει ανάγκη τη παρουσία και τη δουλειά του Βασσάρα η Ελληνική διαιτησία και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Δε μπορεί, κάτι θα ξέρουν και κάτι θα έχουν δει εκεί στη Ρουμανία, που τον διατηρούν τα τελευταία χρόνια ως αρχιδιαιτητή και εκπαιδευτή τους. Τι λέτε και εσείς;

Ρωτήσαμε και μάθαμε, πως ο Τάσος Μαστορίδης, έλειπε στη Κύπρο, έτσι καθυστέρησε λίγο να ανακοινώσει και ο ΣΔΠΗ τα συγχαρητήρια και ευχαριστήρια προς τους διαιτητές μας που συμμετείχαν στα τεστ. Ο Τάσος έκανε μάθημα για το VAR. Ουφ!!!

Είναι δεδομένο και φυσιολογική εξέλιξη, πως τα διαιτητικά μαθήματα θα γίνονται…διαδικτυακά. Λόγο του αόρατου.. εχθρού! Έτσι μπράβο, γιατί εμείς εδώ στο Ηράκλειο, ορατούς δεν έχουμε! Εχθρούς εννοούμε βρε!

Μετά όταν με το καλό, επιστρέψουμε στη κανονικότητα, ας ελπίσουμε πως οι διαιτητές θα επιστρέψουν…σπίτι τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook