Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Ουφ, επιτέλους γεύτηκε ο χώρος του τοπικού μας και μια φιέστα, εν μέσω εποχής αόρατου εχθρού. Καιρός ήταν…έπεσαν οι μάσκες επιτέλους!

Αν ρωτάνε οι υπόλοιπες ομάδες αν πάρουν και εκείνες κάνα κύπελλο; Φυσικά…και ρωτάνε!!!

Τρελό και σύντομο ποδοσφαιρικό παρεάκι μεσημέρι Σαββάτου στην επιχείρηση του προέδρου του Αλμυρού. Πάντα…εύστοχα σχολιάκια από το Μάνο το Βίστη. Και τα χρειαζόμασται πολύ…

Σε καλό δρόμο λέει πάλι φέτος το καλοκαίρι όλες οι ομάδες μας. Που τον είδαν το καλό το δρόμο τώρα, είναι ένα άλλο ερώτημα. Όλα ανάλογα με τα σκορ…

Από γιατρούς,αχρείαστοι να ναι, πως πάμε φέτος στα γήπεδα που παίζονται τα φιλικά;

Ο Νίκος ο Πατραμάνης..παίζει να είναι και ο πιο αισιόδοξος πρόεδρος το καιρό αυτό. Όλα πάνε καλά, αφού σχεδόν κάθε καλοκαίρι τον ρωτάνε…σε ποια κατηγορία θέλει να παίζει η ομάδα του! Πως μετά να μη κάνει…σαφάρι ο πρόεδρος; Ο Άγιος Δημήτριος να τον βοηθά πάντα!!!

Στη φετινή σεζόν άπαντες στις ομάδες πρέπει να είναι ακόμα περισσότερο προσεκτικοί στις αντιδράσεις τους. Που καιρός τώρα για…πρόστιμα και βενζίνες να πηγαινοέρχονται στην Ιδομενέως!

Βρεθήκαμε με τον…Αμπντουλάχ…φωτογραφηθήκαμε με τον Αμπντουλάχ…μιλήσαμε μαζί του, ανταλλάξαμε ιδέες…γίναμε φίλοι με τον Αμπντουλάχ! Από κείνη τη μέρα και μετά, άλλαξε η ζωή…της χελώνας καρέτα καρέτα!!!

Λίγο παλιό αλλά καλό…ποιος γενικός αρχηγός είναι έως τώρα ευχαριστημένος από το νέο τους προπονητή…μόνο από τα κεράσματα του;;; Οέο;;; Κακίεεεεςςςς

Παιδιά με το Βορρά είμαστε ή μήπως με το Νότο;;; Μια πυξίδα βρε παιδιά…μια πυξίδα.

Οι παράγοντες αλλά και οι προπονητές αποφεύγουν μεταξύ τους ερωτήσεις τύπου…σε ποια κατηγορία παίζεις εσύ;;; Αφού όλοι μπερδεμένοι είμαστε βρε παιδιά!

Μέχρι την έναρξη έχουμε καιρό για να τα ξεμπερδέψουμε. Καλά…μπερδέματα το λοιπόν!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook