Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Με το νέο κανονισμό διαιτησίας,  ο Βασίλης Κοκκινάκης, ως πρόεδρος των διαιτητών, θα έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στα εκάστοτε συμβούλια της ΕΠΣΗ.

Ο…Ομπάμας μας δηλαδή και οι σύμβουλοι του, να φιλοξενούν το Βασίλη στην Ιδομενέως. Όλα τα λεφτά! Κλείνουμε θέση αμέσως…εκεί απέναντι σε κάνα παγκάκι εμείς βέβαια, που να πλησιάσεις πιο κοντά; Α πα πα παααα….

Και άντε να γίνει αυτό; Με ποιον τρόπο και ποιος θα αναλάβει να επικοινωνεί με τον Κοκκινάκη από την ΕΠΣΗ; Καλό,ε; Πρώτο φαβορί εμείς δίνουμε στη κυρία Βαγγελιώ!

Τελικά για τις περυσινές τους επιτυχίες, να περιμένουν ή όχι τα κύπελλα τους πρωταθλητές και δευτεραθλητές; Και άντε να τα περιμένουν, πως θα γίνουν οι απονομές; Εμείς προτείνουμε να σταλούν με…κούριερ στα σωματεία!

Να περιμένουμε να δούμε σύντομα την επιστροφή των διαιτητών στο…σπίτι τους;

Να που θα δούμε για πρώτη φορά πρόεδρο τον Μανόλη Συντιχάκη παιδιά! Ποδοσφαιριστής, προπονητής, μέλος ΔΣ της Τριτωνίας και εδώ και ένα μήνα περίπου, χρίστηκε πρόεδρος στην ομάδα του Αστριτσίου. Άντε με το καλό και στην ΟΥΕΦΑ φίλε μας…”Συντίχα”!

Δίνει τη μεγάλη του μάχη από το πόστο του βέβαια ο Τίμος Σταματάκης. Βλέπετε έχει αναλάβει προπονητής στο Δία και χρειάζεται δουλειά για να διατηρηθεί η ομάδα στα επιτρεπτά όρια. Δεν τον φοβόμαστε το Τίμο, θα τα καταφέρει, φυσικά με τη βοήθεια ΌΛΩΝ.

Ερώτηση, εσείς τι χυμό προτιμάτε,τους παστεριωμένους ή μήπως τον…φυσικό χυμό;;; Οέο;;;

Όταν είπε..λεφτά υπάρχουν…τι εννοούσε ο…Δημήτρης Κοροβέζος;;; Μα και βέβαια για το Κοροβέζο θα έγραφα, που πήγε δηλαδή εσάς το μυαλό σας;

Πολλά τα ραντεβού, πολλές και οι συσκέψεις στην…αυλή βρε παιδιά. Σε ποια αυλή,; Ευκολάκι…η απάντηση! Επίσης, πρόσφατα έγινε ένα κρίσιμο ραντεβού κάπου. Με ανταλλαγή απόψεων, αλλά και με αρκετή ένταση από συγκεκριμένο…παράγοντα! Ευκολάκι και εδώ η λύση.

Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στο Μιχάλη Καρασάββα. Είναι γενναίος…θα τα καταφέρει, με τη σκέψη όλων μας και την υπέρ προσπάθεια των συγγενών του…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook