Απροσδιόριστη η αρχή…

Βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα του Ιουλίου, οι σχεδιασμοί των ομάδων για την ερχόμενη σεζόν έχουν ξεκινήσει, αλλά κανένας δεν είναι σίγουρος τι θα δούμε και τι δε θα δούμε στα επόμενα πρωταθλήματα.

Ουάου! Οι παράγοντες και οι ομάδες, αρκετές τουλάχιστον, έχουν ήδη αρχίσει και…σπινιάρουν και στη κατηφόρα!

Καλώς ή κακώς, ο σχεδιασμός των κατηγοριών έγινε, αλλά πόσα θα είναι τα κενά…κουτάκια που θα εμφανιστούν;

Πόσες θα είναι οι ομάδες που ίσως…εξαφανιστούν; Πως μπορεί να γίνει καμιά σύσκεψη και να δοθεί λύση στη…κόντρα ΕΠΣΗ και ΣΔΠΗ;

Μαθαίνουμε πως στην…Πηνείου δε γυρίζουμε με τίποτα! Αλλά και έτσι, με τις συναντήσεις και τα μαθήματα στο ξενοδοχείο, δεν πάμε πουθενά.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε τα σωματεία; Καλά τώρα…το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;  Λέτε να μπουν χρήματα στα ταμεία των σωματείων μετά από πολλά χρόνια με τη μορφή επιχορηγήσεων;

Για να δούμε;  Θεωρούμε και εμείς ως ΕΠΣΗ, περιμένουμε να δούμε και να…βολιδοσκοπήσουμε το τι μέλλει γενέσθαι από ΕΠΟ μεριά, από εκλογές, από αποφάσεις, από τον…αόρατο εχθρό και μετά να οριοθετήσουμε σέντρα της νέας σεζόν.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Οπότε και οι προετοιμασίες των ομάδων θα εορούντε, παιδιά ξεκινάμε και θα δούμε που θα κάνουμε το πρώτο,το δεύτερο, το τρίτο και ίσως και το τέταρτο στάδιο προετοιμασίας!

Τώρα που είπαμε για…στάδια, που πήγε το μυαλό μας; Μα στο…παγκρήτιο στάδιο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook