Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Θέλουν λέει να επιστρέψουν στο ποδόσφαιρο αυτοί οι κύριοι!!! Ωραία και τον Ροζ Πάνθηρα τι τον θέλουν;;; Για καταγράψτε ονόματα; Τζιώτης, Λαγογιάννης, Οικονομάκης και Παπαδάκης.

Βρε τι τραβάνε και αυτοί οι διάσημοι!…Για τον Ροζ πάνθηρα είναι η αναφορά!!!

Ωραίο το κόλπο…παπαγαλίζουμε ότι έχουμε προτάσεις, εξετάζουμε τα δεδομένα, είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση και τα σχετικά. Ναι, είναι αλήθεια, πιάνει συχνά το…face news αυτό! Εκβιάζοντας έτσι τους παράγοντες. Αλλά, να βρε παιδί μου, καμιά φορά δε πιάνει κιόλας. Εκεί τι γίνεται;;; Α, τίποτα το ιδιαίτερο…κάνε μια τούμπα…κάνε τώρα και μια κ..τούμπα!

Η αλήθεια είναι πως η εποχή του αόρατου εχθρού, θα επαναφέρει μια τάξη. Τα χρηματικά ποσά και οι απαιτήσεις…θα χαμηλώσουν στάθμη. Μιάου;

Αλλάζει πάλι εποχή, πράγματα και καταστάσεις ο ιστορικός Ηρόδοτος. Δεν δικαιούται να περνά τέτοια πράγματα μια ομάδα με δικές της εγκαταστάσεις, με δυναμική προσφυγικού προαστίου, με τόσο κόσμο δικό του.

Ας αγκαλιάσουν εκεί στην Αλικαρνασσό ΟΛΟΙ τον ΉΡΟ τους…και όλα θα πάνε καλά! Χέρια ψηλάαα!!!…

Οι πληροφορίες μας λένε..πως εκεί στα Καμίνια σχεδιάζουν έναν ακόμα ισχυρότερο…ΑΟΚ! Πάνε για μεγαλύτερα πράγματα στη νέα σεζόν. Με ”Σταμ”  στο πάγκο και τους ανθρώπους που αγαπάνε το προάστιο…άστο φίλε, θα σκορπά ξανά πανικό ο ΑΟ Καμινίων! Μίμη…που είσαι, σε έχουμε χάσει…αλλά δε σε έχουμε ξεχάσει!!!

Ποιος…τοπ παράγοντας μας, έχει αριθμήσει τις θέσεις στην αυλή του και κάνοντας τα κυκλάκια του, περνά η ώρα του πολύ ευχάριστα;;; Στον αριθμό τέσσερα λέει…αντιστοιχεί η κούνια, έτσι για να σας βοηθήσουμε! Κούνιααα…μπέλλλαααα!!!

Ένα Δ.Σ. που έγινε  άνω κάτω είχαμε πρόσφατα! Θεωρούμε βέβαια πως πάντα με ψυχραιμία όλα θα συνεχίσουν να κυλάνε…υπό έλεγχο.

Ένα δυνατό ποδοσφαιρικό στέκι έχει συναρμολογηθεί το τελευταίο καιρό, για ψάξτε το! Πρωινές ώρες,έτσι;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook