Παιδιά…τι γίνεται;;;

Παλιότερα παιζόταν η ατάκα…μάθε μπαλίτσα αγόρι μου! Τώρα το πάμε αλλιώς…θα παίξουμε μπαλίτσα;;;

Γιατί ότι ξέραμε, κοντεύουμε να το ξεχάσουμε βρε παιδιά! Θα μπαίνουν οι παίχτες στο γήπεδο και αντί της μπάλας, θα κλοτσάνε το τάπητα! Βρε που είμαστε μπλεγμένοι. Πότε θα κάνουμε προετοιμασίες, πότε θα γίνουν οι μεταγραφές, πότε θα ξεκινήσουμε για την επόμενη σεζόν; Σοβαρά θέματα,έτσι; Ξεχνάμε τίποτα; Α ναι, πως θα είναι τα πρωταθλήματα του χρόνου βρε παιδιά; Εντάξει, δεν είναι και τίποτα το σημαντικό αυτό. Θα ξεκινήσουμε να παίζουμε όλοι εναντίον όλων και στο τέλος, χωρίς αόρατους εχθρούς τη φορά αυτή, θα ταξινομήσουμε ανόδους και υποβιβασμούς!

Τίποτα ευρώπουλα θα πάρουν τελικά οι παράγοντες μας; Καλόοοο!!! Το άλλο με το Τοτό το ξέρετε; Βέβαια, προεκλογική περίοδο έχουμε, οπότε τίποτα μη ξε..Γράφετε! Και ότι είναι…Γραμμένο(ς) θα γίνει!!! Πρέπει τώρα να φτιάξουν τους φακέλους τους παράγοντες και σωματεία που είναι…εν ζωή! Καλά εδώ και αν χάσουμε τη…μπάλα! Τη μπάλα; Παιδιά, μπαλίτσα θα παίξουμε; Και κάτι τελευταίο, θα μου πείτε η φωτογραφία που κολλάει; Μα είναι ερώτηση αυτή;

Το γήπεδο του Ραύκου; Ο Άγιος Μύρωνας; Το δεύτερο σπίτι και το χωριό του Γιώργου Μαγκουσάκη; Τόσα και τόσα έχουμε ζήσει στο γήπεδο αυτό, ως…αθλητικογράφος, εντάξει; Περνούσαμε πρόσφατα από τα λημέρια αυτά. Πόνεσε η ψυχή μας, αλλά που θα πάει, θα ξανάρθει η δράση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook