Αίθουσα… Γιώργος Κουκουλάκης

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τον χαμό του Γιώργου Κουκουλάκη.

Η διοίκηση του ΣΔΠΗ και προσωπικά ο πρόεδρος της, ο Βασίλης Κοκκινάκης, προχώρησαν σε κινήσεις, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του, ως ελάχιστος φόρος φυσικά.

Αποφάσισαν λοιπόν, να δώσουν το όνομα του στην αίθουσα προεδρείου. Θα τοποθετηθεί η σχετική μαρμάρινη πλάκα και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνδέσμου, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της πλάκας, με καλεσμένους την οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Κουκουλάκη,καθώς και τις αθλητικές αρχές και τους διαιτητές.

Εμείς φέρνουμε στην επιφάνεια μια φωτογραφία του Κουκουλάκη από το αρχείο μας, που είναι εμπλουτισμένο φυσικά από ανθρώπους του διαιτητικού χώρου, όπου και τους ευχαριστούμε.

Είναι πέραν του Κουκουλάκη, οι δυο του βοηθοί, ο Κώστας Κουναλάκης και ο Θέμης Θέμελης. Από αναμέτρηση της πάλαι ποτέ ΕΑΡ με τον Παναθηναϊκό σε παιχνίδι στο Ρέθυμνο.

Μαζί με τους αρχηγούς…Γιάννη Πετράκη και Κώστα Αντωνίου.  Ενώ από παλιότερη επίσκεψη μας στον ΣΔΠΗ, είναι η φωτογραφία μας…με το κάδρο που δεσπόζει στην αίθουσα… μια εικόνα, χίλιες λέξεις.