Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Το ξέρουμε, το βιώνουμε, το έχουμε βάλει πλέον για τα καλά στο πετσί μας, ο αόρατος εχθρός…κάνει ζημιές και μπόλικες αλλαγές.

Υπάρχει περίπτωση η ΕΠΣΗ να στείλει με…κούριερ τα κύπελλα στα χέρια των πρωταθλητών!!! Και τα μετάλλια μάλλον θα τοποθετηθούν μέσα σε…γάντια! Άλλο πάλι και αυτό!

Back to back…στο θεσμό του κυπέλλου, θα κριθούν παιχνίδια με το στρίψιμο ( όχι δια του αρραβώνος!) της δεκάρας! Άντε τώρα να ψάχνουμε να βρούμε δεκάρεςςςς! Εμείς οι παλιότεροι, θα τις θυμόμαστε, το Ελληνικό κέρμα με τη τρυπούλα στη μέση. Τι ωραία χρόνια!

Χωρίς…δεκάρα πως θα παντρευτούμε…Μανολιό μου;;;

Έχει αναδειχθεί κυπελλούχος ομάδα στη χώρα μας, με στρίψιμο κέρματος παλιότερα. Αλλά και γενικότερα στις δεκαετίες του 1950 και 1960, υπήρξαν ματς κυπέλλου, που η  τύχη τους, κρίθηκε στο κέρμα. Βρε που είμαστε μπλεγμένοι!

Οπότε μέσω στρίψιμο…ευρώπουλου θα βγουν οι φετινοί κυπελλούχοι. Εννοείτε πως οι κληρώσεις θα γίνουν πιθανόν μέσω…τηλεδιάσκεψηςςςς!!!

Στο δικό μας κύπελλο τώρα, τελικό έχει πάει ήδη ο ΠΟΑ, με δικό του…κέρμα, δηλαδή αγωνιζόμενος μέσα στο γήπεδο. Θα χρειαστεί λοιπόν ευρώ (για στρίψιμο) μεταξύ ΠΑΝΟΜ και Γιούχτα (εκκρεμής ημιτελικός) και μετέπειτα ένα άλλο…ευρώπουλο για την ανάδειξη του κυπελλούχου φέτος.

Εκλογές εντός 2020 στην ΕΠΟ. Άλλοι λένε για Οκτώβριο, άλλοι ακόμα και πιο σύντομα. Λέτε να δούμε στους εκλεκτούς και κάποιο πρόσωπο από το…Ηράκλειο;;;

Ποιος είναι ο κόουτς που όλο αυτό το καιρό, δουλεύοντας σπίτι του, κάτι που έκανε πάντα βέβαια, έχει βγάλει προπονήσεις με τον υπολογιστή του…για κάνα τρίμηνο τουλάχιστον;;;

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook