Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Διοικητικό λέει συμβούλιο είχε το μεσημέρι του Σαββάτου(2/5) στον ΕΓΟΗ, η προεδράρα Κοροβέζος φυσικά με τα υπόλοιπα του μέλη.

Τον ρωτήσαμε εάν γινόταν μέσω…τηλεδιάσκεψης!

Ε,δεν αφήνουμε αυτό το…μέλι να πάει χαμένο από μεριά μας παιδιά! Το Δημητράκη μας απάντησε πως θα γινόταν από κοντά η σύσκεψη. Αφού υπήρχε περίπτωση σε τυχόν τηλεδιάσκεψη,να χαθούν…μεταξύ τους!!!

Παίρνω τη κιθάρα μου και τραγουδάω… σας αγαπάωωω…και τον ΕΓΟΗ θα ονειρεύομαι!!! Και φωνάρα το Δημητράκη μας!!!

Ποιος (άλλος) πρόεδρος, έχει ταλέντο στη μαντινάδα;;;; Και σε καθημερινή βάση και σχεδόν σε όλο το 24ώρο, οι μαντινάδες…πάνε σύννεφο προς διάφορα και συγκεκριμένα κινητά;

Αν σε πλανέψαν τα λεφτά…άμε να βρεις λεφτάδες…γιατί σε μένα δε θα βρεις… μονάχα μαντινάδεςςς!!! Από Αλεξο Μανόλη είναι αυτή παιδιά!

Πολύ ντόρος έγινε για την αποχώρηση βρε παιδιά. Θα τρίζουν ορισμένων άλλων παραγόντων τα κόκαλα. Είσαι η…Ελπίδα μας…πήδα, πήδα, πήδαααα μαςςςς!!!

Να που η σεζόν μας τέλειωσεεε!!! Πάπαλλλαααα. Να που για πρώτη φορά βγήκαν πρωταθλητές και δευτεραθλητές. Συγχαρητήρια σε όλους. Πιστεύουμε πως κανένας δεν θα ήθελε να κατακτήσει τίτλο με αυτό το τρόπο. Όμως, αναγκαίο κακό.

Από κει και μετά βέβαια, το λιγότερο που έχουν να κάνουν ορισμένοι, ελάχιστοι εάν θέλετε, είναι να…πατάνε πάνω στο κύπελλο και να το γεμίζουν με λόγια από…άχυρο. Σεμνά και ταπεινά…

Ανήμερα του Αγίου Γεωργίου και στη…γιάφκα του ζαντάκια Φανουράκη στήθηκε μεγάλο φαγοπότι. Με καλό φαγητό, κρασί, ουίσκι, coca cola…zero, μέχρι και…ναργιλές έκανε την εμφάνιση του. Μη με ρωτήσετε τώρα, ποιος και ποιος, τράβηξε τις τζούρες του, δε καταγράφονται αυτά!

Ο Γιώργος Φανουράκης, αφού πρώτα…άνθισε για τα καλά, πυροβόλησε για…τα καλά, το πρόεδρο του πολυμετοχικού Αλμυρού Μανόλη Βίστη. Έπεσε πολύ γέλιο! Και του χρόνου!!!

Πλέον η ΕΠΣΗ μας, θα έρθει η στιγμή των μεγάλων αποφάσεων της για τον επίλογο της φετινής…Κορονοϊο…χρονιά της. Θα πέσει κανένας; Και αν…κτυπήσει;;; Θα γίνουν αναδιαρθρώσεις;;; Έτσι, για να φτιαχτούν όλων οι…αρθρώσεις!!!

Σίγουρα θα στηθούν συμβούλια, θα γίνουν…εμβόλια, θα ζητηθεί η άποψη του…κοινού, θα έρθουν πράγματα προς ψήφιση. Και αφού όλα αυτά προηγηθούν, μετά ο υπέρ πρόεδρος Ομπάμα…θα κάνει συμβούλιο…με τον εαυτό του… και θα αποφασίσουν!!!

Με χιούμορ όλο αυτό,εντάξει; Καταρχάς, αυτή του η φράση…έχει γράψει ιστορία προς Μαρτινέγκο μεριά, κάπου, κάποτε! Και στα σοβαρά τώρα; Θα παρθούν οι όσο γίνεται, καλύτερες αποφάσεις. Θα μου πείτε, αυτό είναι σχετικό, με τι κριτήριο μπαίνει η φράση…καλύτερες αποφάσεις;

Σωστό και αυτό. Ας όψεται… ο αόρατος εχθρός! Μένουμε σπίτι…όσο κυκλοφορεί αυτός…ο αόρατος εχθρός εννοούμεεεε!!!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook