Nα παιχθούν στο τάβλι τα παιχνίδια!!!

Γύρω γύρω όλοι και κάπου στη μέση  το τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν. Κοντός ψαλμός, απλά τα πράγματα. Μάιος μπαίνει σε λίγες ημέρες, οπότε κάπου εκεί θα μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις και να υπάρξουν υλοποιήσιμες σκέψεις και αποφάσεις.

Εύστοχη η ιδέα των ανθρώπων-μελών της ΕΠΣΗ μας. Να αρχίσει να καταγράφει ο…ταχογράφος, ιδέες (Νέες Ιδέες!) και απόψεις, έτσι ώστε σε κατάλληλο χρόνο…να παρθούν από πλευράς της, οι υπεύθυνες αποφάσεις.

Να μη λησμονεί κανένας, πως για να έρθει το βήμα για αποφάσεις στην Ιδομενέως, θα πρέπει να φανούν πράγματα από ΦΙΦΑ, από ΟΥΕΦΑ, από ΕΠΟ, από κυβέρνηση. Να δούμε και πως θα πηγαίνουν τα πράγματα από πλευράς… αόρατου εχθρού.

Εμείς πάντως ως στήλη, δεχθήκαμε μια πρόταση του κόουτς Λευτέρη Κοκοσάλη.

Το υπόλοιπο των παιχνιδιών των πρωταθλημάτων…να παιχθούν στο…τάβλι! Δεν είναι κακό!!! Επίσης δε θα πρέπει να δοθούν δωρεάν ζυγαριές στις ομάδες; Να στηθούν έξω από τα γήπεδα.

Και άπαντες, κυρίως οι παίχτες φυσικά, να ζυγιστούν όταν με το καλό επιστρέψουν σε δράση!

 Μια άλλη ιδέα από άνθρωπο του τοπικού, είναι να παιχθούν τα υπόλοιπα ματς με… περισσότερες μπάλες. Έτσι ώστε να αποφεύγονται οι πολλές επαφές των παιχτών! Να μην ορίζονται διαιτητές.

Και τα σφυρίγματα να γίνονται δια μέσου…τηλεβόα και VAR…άτε βιολιτζήδες!  Και αντί για εσωτερικά αποδυτήρια..να στηθούν ντουζιέρες σε υπαίθριους χώρους!!!

Βρε που είμαστε μπλεγμένοι!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook