Δεν σταματώ… να τραγουδώ ποτέεεε!!!

Από μόνο του το…βαρύτιμο τρόπαιο,μας οδηγεί αλλού, σε ένα ένδοξο παρελθόν, σε στιγμές μοναδικές,ασύλληπτες, σε αρκετά…κλικ, που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει. Ελλάς το μεγαλείο σου λοιπόν ή Εθνική Ελλάδος γεια σου αν προτιμάται!!!

Επιστρέφουμε στο 2004, τότε που η ποδοσφαιρική Ελλάδα, τρέλανε όλη την Ευρώπη, αλλά γιατί όχι και ολόκληρο το πλανήτη.

Το…τιμημένο φιγουράρει πάνω στο γραφείο του ισχυρού τότε ποδοσφαιρανθρώπου, του προέδρου της ΕΠΟ, του Βασίλη Γκαγκάτση. Όπως έχετε καταλάβει, ως στήλη σας προσφέρουμε ξανά, φωτογραφία ρετρό.

Στο αρχείο μας, έχουμε κάμποσες, δόξα το Θεό, οπότε τα διάφορα αφιερωματάκια θα δίνουν και θα παίρνουν.

Εκεί λοιπόν στα γραφεία της Ομοσπονδίας, λίγες ημέρες μετά τη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, είχαν την ευκαιρία να το ακουμπήσουν, να το γευθούν, να…πιουν από το νέκταρ του οι εικονιζόμενοι μας.

Σίγουρα ο πρόεδρος μας Ομπάμα, θα θυμάται, ημερομηνία, ώρα, κάθε λεπτό και κάθε στιγμή. Είμαστε σίγουροι για αυτό!

Πάμε τώρα να σας τους παρουσιάσουμε έναν προς έναν. Και ξεκινάμε από αριστερά προς δεξιά.  Χρήστος Καραβασίλης, ως πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου. Μάλαμας Τεβεκέλης, μέλος της ΚΕΔ.Γιώργος  Σπυρούλιας,γραμματέας της ΕΠΟ. Μανόλης Σταυρακάκης, πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου. Ο πρόεδρος μας, της ΕΠΣΗ, ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Και ο Θεόδωρος  Κουρίδης, σύμβουλος της Ομοσπονδίας. Και όλοι τους φυσικά περιστοιχίζουν το πρόεδρο Βασίλη Γκαγκάτση.

Και πως να αποφύγουμε τώρα να μπούμε στον πειρασμό,να σας θέσουμε ένα ερώτημα βρε παιδιά! Ποιος από όλους αυτούς, εν έτη 2020, παραμένει ακόμα…στη θέση του;;; Οέο;;; Μου ξανάρχονται λοιπόν…ένα ένα…χρόνια δοξασμένα!!!…