Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Mια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες  περνά η ανθρωπότητα τουλάχιστον για τις τελευταίες δεκαετίες.

Με τη προσευχή μας, με τη βοήθεια πάντα του Θεού και των Αγίων, θα ξεπεραστεί. Συνέπειες θα έχουμε, δε γίνεται αλλιώς  δυστυχώς, αλλά ας ευχηθούμε να είναι όσο γίνεται λιγότερες.

Πάμε με χιούμορ τώρα για τα παρακάτω,σήμα κατατεθέν άλλωστε για εμάς αυτό! Θα αιφνιδιαστείτε από την εικόνα και τη φράση της. Δεσπόζει όπως είναι…καδρωμένη στο τοίχο της…γιάφκας του Γιώργου Φανουράκη. Υπάρχει λοιπόν εκεί για παν ενδεχόμενο!!! Αν κάτι δε πάει καλά, αν κάτι στραβώσει, να είναι κατοχυρωμένο το βουλκανιζατέρ, αλλά και όσοι βρίσκονται μέσα!

Για ποιον πρόεδρο μας τόνισε ένας εμπειρότατος παράγοντας,πως του χρόνου στα σαλόνια, είναι πολύ πιθανόν να χάσει τη…μπάλα; Και σε τυχών τηλεφωνήματα του θα εισπράττει…ο αριθμός που καλείται, δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή μας!!!

Τρομερή ατάκα του Παναγιώτη Φρυσούλη, πίνοντας καφεδάκι με Κουβίδη και Σαβοϊδάκη πριν λίγα πρωινά. Δια μέσω τηλεφώνου(με ποιους άραγε;), η κουβέντα πήγε στο Κώστα Μπουμάκη! Πανάγια μουυυυ!!! Δήλωσε λοιπόν ο Φρυσούλης…Για το Ιντερτότο θα βγάλει τον ΠΑΟΚ, στο Ιντερτότοοο!!! Που τη θυμήθηκε τώρα αυτή τη διοργάνωση, είναι ένα μυστήριο…πράμα!!!

Πολλά μπράβο  στη πρωτοβουλία του Δήμου Φουντουλάκη να κάνει το τραπέζι στους προπονητές της Α2. Κατηγορίας δηλαδή, που συμμετέχει η ομάδα του οι Γούβες.

Mάθαμε πως δυο από τους καλεσμένους του κυρίου Φουντουλάκη, δεν αντάλλαξαν σχεδόν ούτε μια ματιά! Να είναι αλήθεια άραγε; Ακόμα κι αν είναι, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.

Ποιος πρόεδρος Β κατηγορίας(εκεί παίζει η ομάδα του δηλαδή!) ξεφύλληζε το πρωί της περασμένης Τετάρτης(18/3) τα άλμπουμ; Και οι φωτογραφίες τον γέμιζαν…αναμνήσεις!!!

Ποιος τοπ παράγοντας μας, μαζί με το φίλο του τον προπονητή (ουάου!!!), καθάρισαν την…θρυλική αυλή (όχι του Δευκαλίωνα βρε!) ενόψει καλοκαιριού; Το ξεκίνημα περιελάμβανε κλάδεμα της λεμονιάς παρακαλώ!

Και μη μπερδευτείτε από το…σομπρέρο βρε!!! Για ξεκάρφωμα το βάλαμε εκεί, για να θολόσουμε τα νερά! Άντε βρείτε τον τώρα! Αμ πωςςς!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook