Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Καλέ μουυυυ…άνθρωπεεεε!!! Πράκτορ…Θ.Β. και πάει λέγοντας! Π.Μ. μετά…Κ.Μ. μετά…Θ.Β. μετά…Κ.Κ. μετά…Β.Κ. μετά…Λ.Μ. μετά…Β.Ν. μετά…Β.Π. μετά…πράκτωρ 000. Αφιερωμένο…

Καλά, τι φάση ήταν αυτή που…έκατσε στην εκπνοή του ρέφερι  Τζάμου και του βοηθού του Σφακιανάκη (του μικρού) στο ματς Μινωικής με Αλμυρού;;; Κανένας διαιτητής, δε θέλει να του συμβούν τέτοια πράγματα! Απαπαπααααα!!!

Και είχε μια άριστη, όπως λένε διαιτητικοί κύκλοι(τι, ήρθαν και οι κύκλοι στο Ηράκλειο, δε το ξέρετε;), μέχρι τότε στο παιχνίδι ο συγκεκριμένος διαιτητής.

Ο πρόεδρος πήγε λίγο πιο κάτω από το ξενοδοχείο με…στικάκι, πήγε με dvd ή μήπως πήγε με καμιά…βιντεοκασέτα;;; Βρε που είμαστε μπλεγμένοι!!!

Πικάντικο σχόλιο από Νικόλα Γιαλαμά…δε πατάω με τίποτα το πόδι μου στο…υπόγειο του ξενοδοχείου! Αν κάνουν κάνα μάθημα στο…ρετιρέ και σε καμιά σουίτα, τότε ίσως και να πάω σε κάνα μάθημα διαιτησίας! Αμάν…ταβανόπροκααα!!!

Τι το ήθελε να πάει ο υπέρ πρόεδρος Ομπάμα στο γήπεδο της Μινωικής; Εδώ ολόκληρη ντερμπάρα στου Αλμυρού και έστειλε μόνο το ΔΣ του και πήγε μετά εκεί; Εκεί, που τον περίμενε ο…Μπρούτζος;;; Καμιά φορά βέβαια, σου έρχεται…από κει που δε(ν) το περιμένεις!!!

Εμείς θα ορίζομαι το Νικολακάκη, μέχρι να τελειώσει η σεζόν και εκείνος δεν θα αποδέχεται τους ορισμούς, μέχρι να τελειώσει η σεζόν!!! Άρα τι μας απομένει;;; Μα  να…τελειώσει η ίδια η σεζόν!!! Αφήστε που μπορεί να γίνονται ορισμοί και μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων και κυπέλλου!

Πως τους βλέπετε; Το λιγότερο..ήρωες και αγαπάνε την ομάδα τους και το ίδιο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Οι…πιστοί των Δειλινών έκανα αισθητή τη παρουσία τους στη παγωμένη κερκίδα στο ντέρμπι με τον ΟΦΑΜ.

Κατάληψη…στο Πειραιά από τα πιτσιρίκια της ακαδημίας του ΕΓΟΗ-Ολυμπιακός. Πρόσφατα αποστολή πήγαν Πειραιά, έπαιξαν φιλικά στου Ρέντη, αλλά πέρασαν και από το ”Καραϊσκάκης” !!!

Ακόμα μια…συνάντηση με καφέ, κους κους και μπόλικο χιούμορ…από τους Β.Κ. Β.Π. Γ.Χ. και τον Γ.Χ.!!! Βρε που είμαστε μπλεγμένοι!!! Ευτυχώς που σταμάτησε η βροχή(το περασμένο Σάββατο), αλλιώς ίσως και να καθόμασταν ακόμα στο γραφείο του Καλτσέττο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook