Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Στο ντέρμπι του Γαζίου λέει, μπήκαν στο γήπεδο τέσσερις ομάδες.

Ο Αλμυρός, η Δαμάστα, η ομάδα των διαιτητών και εκείνη των παραγόντων και ανθρώπων της ΕΠΣΗ! Ποια ομάδα ήταν η καλύτερη;;; Το θέτουμε και ως γκάλοπ;;;

Ποιο όνομα προπονητή έχει…παίξει πάρα πολύ το καιρό αυτό για ορφανό πάγκο ομάδος της μεγάλης κατηγορίας; Μιάου;;; Για πάμεεεε!!!

Ποιος προπονητής μέσω…αέρα, προσπάθησε και το παλεύει ακόμα ίσως, να αναλάβει πάγκο…ορφανό ομάδος της μεγάλης κατηγορίας;;; Ξανά…μιάου;;; Βρε που είμαστε μπλεγμένοι!!!

Λίγο παλιό αλλά καλό! Φτάνοντας λέει στο γήπεδο και στο πρόσφατο ντέρμπι ΠΑΟΚ με Αλμυρό ο ”παγωτάκιας”  πρόεδρος, χαιρέτισε κατά σειρά…τους Κρουσανιώτες παράγοντες…τους Αλμυρούς…και στο τέλος τους…Αυγενακηκούς!!!

Φαίνεται πως έχουμε πολλά να δούμε στο φετινό φινάλε της σεζόν για τη μεγάλη κατηγορία και στο δρόμο για τη παραπάνω κατηγορία. Θα παίξουν μπαράζ οι δευτεραθλητές; Πόσοι δεύτεροι θα ανέβουν τελικά; Θα ανέβουν απ ευθείας οι δυο πρώτοι και θα οδηγηθούν στα μπαράζ οι τρίταθλητές Κρήτης; Θα ανέβουν οι δυο ανά ΕΠΣ και μέχρι εκεί, αφού πάνε για 16 ομάδες στον επόμενο όμιλο;  Παίζει να μην υποβιβαστεί κανένας από τον όμιλο Κρήτης στη Γ εθνική; Βρε πολλά παίζουν, αλλά σίγουρα…παίζουν και με τα νεύρα μας!

Δεν μας άρεσε καθόλου οι κινήσεις, τα τηλεφωνάκια, τα λόγια και τα διάφορα άλλα, που έτυχε να πάρουμε χαμπάρι, από τρία πρόσωπα στη διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ Αλμυρού και Δαμάστας. Άσχημα αυτά, να ξέρουν βέβαια ότι από εμάς δε θα βγει τίποτα  προς τα έξω. Έλα όμως που τους άκουγαν και άλλοι. Εκεί τώρα τι γίνεται;

Προς μερικούς…Συνταγματάρχες. Δεν θέλουμε να δούμε ποτέ ξανά σε γήπεδα του Ηρακλείου άλλους…Ντινιόζους από το πρόσφατο παρελθόν! Λέτε να δημιούργησε τίποτα σχολή ο μίστερ Ντινιόζος και δε το έχουμε μάθει;;; Όλοι μαζί, αγαπάμε,στηρίζουμε και συμβάλουμε για το καλύτερο του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Κοντεύει να ολοκληρωθεί η φάση των θεωρητικών μαθημάτων στη σχολή διαιτησίας. Όλα πάνε καλά και φέτος, ευχάριστο αυτό. Οπότε οι υποψήφιοι νέοι διαιτητές το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης(12/2), έκαναν το πρώτο τους πρακτικό μάθημα στο γήπεδο της Μπάρτσα.

Κούνησαν τα πρώτα τους σημαιάκια! Δυνατά παιδιά, σας θέλουμε για πάντα κοντά στο ποδόσφαιρο!

Η μισή…κυρία ΕΠΣΗ μας βρέθηκε στο Γάζι το περασμένο Σάββατο. Ούτε ανεπίσημο…ΔΣ να είχαν βρε παιδιά! Παπαγγελής, Ασλάνης, Κουτεντάκης και Φανουράκης. Οπότε και εμείς κυρίως στο ημίχρονο..είχαμε τεντωμένες κεραίες. Έτσι ώστε κανένα..από τα κους κους, να μη το αφήσουμε να πέσει κάτω! Αμ πως!

Το ένα…μαγείρεμα πήγε περίπατο, οπότε τώρα πάμε για ένα άλλο…μαγειρευτό ντιλάκι! Πάντως εμάς, ως στήλη, μας ακούγεται περισσότερο καλό αυτό το δεύτερο…φαγάκι!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook