Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Ορθώς έπραξαν και όρισαν τα ματς του Β2 που δε παίχτηκαν,πριν γίνει η 18η αγωνιστική.

Αφού εκτός της κορυφής, παίζονται…πολλά και στα κάτω διαζώματα  της βαθμολογίας!

Στοίχημα που έπαιξε και κέρδισε ο Χατζησεβαστός, μοιάζει η παραμονή και η συμμετοχή του Τριανταφύλλου για την ομάδα της Δαμάστας. Ξέρουμε, είναι…γατόνι ο κόουτς ”Χάτζη”!

Εκκωφαντικός ο θόρυβος από τις τελευταίες εξαγγελίες του προέδρου του Πόρου. Ο κύριος Γιάννης Ασσαριωτάκης, για να φτάσει σε αυτό το σημείο, σημαίνει πως πολλά πράγματα, πέρασαν τη κόκκινη γραμμή.

Κάναμε…σεϊρι μια ακόμα κλήρωση κυπέλλου της ΕΠΣΗ μας! Μπράβο σε όλους,οικοδεσπότες, διοργανωτές, κόσμο του τοπικού. Και ο τελικός λέει στο Κρουσώνα στις 25 του Μάρτη. Φτάνει βέβαια εκείνη τη μέρα…να μην φυσάει δυνατός αέρας!!!

Μέσω διαγγέλματος του στο fb ο Μπρούτζος μας, τόνισε πως λόγο δάκου φέτος, πρέπει να πέφτουν οικονομικότερα πρόστιμα προς τους ανθρώπους του τοπικού. Για αυτό και εκείνος κάθεται πλέον στη κερκίδα…και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Μιάου;;;

Κατέφθασαν με φουλ αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα στη Τύλισο οι πιστοί φίλοι των Δειλινών τη Κυριακή. Βέβαια μπορεί στο τέλος να μη τους άρεσε το σκορ, αλλά σίγουρο είναι πως δεν..μασάνε τίποτα!!!

Αυστηρούς ελέγχους στα εκδοτήρια εισιτηρίων στο γήπεδο της Τυλίσου. Οι πιτσιρικάδες ζητούσαν…ΑΜΚΑ και φορολογική δήλωση! Βρε τι γίνεται!!!

 Συγχαρητήρια κέρδισες  το φλουρί…σαν  να λέει ο ρέφερι Φερετζάκης στον Ανδρεαδάκη. Μάλλον όχι,ε; Ποιο πιθανόν να είναι ότι ο αρχηγός των Δειλινών βγήκε νικητής στο στρίψιμο του κέρματος!

Ανταλλαγή συναισθημάτων είχε συχνά πυκνά η ντερμπάρα της Τυλίσου με τα Δειλινά μέχρι και το φινάλε της. Φουσκώματα…ξεφουσκώματα, με τα λαμπάκια να είναι όλα στο κόκκινο!

Τους το είπα πριν τους φωτογραφίσω, θα στείλω τη φωτογραφία αυτή στην ΕΠΣΗ μας και στον πρόεδρο…Ομπάμα!!! Δε τους είδα πάντως να φοβούνται και πολύ! Τι λέτε και εσείς;;;

Ζήτησε λέει ο Αλμυρός να συμφάνε…με τη Δαμάστα πριν το ντέρμπι. Καλύτερα που ακυρώθηκε, άντε μετά να ψάχνανε για τόσο μεγάλο…τσικάλι να μαγειρέψουν!!!