Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι μεταξύ Μοχού και Ποσειδώνα, με την Ομόνοια να εδραιώνεται στη πρώτη θέση.

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι μεταξύ Μοχού και Ποσειδώνα, με την Ομόνοια να εδραιώνεται στη πρώτη θέση. Μεγάλο ενδιαφέρον και στον Β1 για τίτλο και θέσεις ανόδου.

Δηλαδή ρε παιδιά, εάν εμείς τώρα πάμε και αγοράσουμε δυο αυτοκίνητα από  διαφορετικές εταιρίες,και με Ε1 μισθωτού, ποιος θα πρέπει να τιμωρηθεί; Η μια εταιρία, η άλλη εταιρία, ή και οι δυο εταιρίες; Γιατί πάντως εμείς…δε φταίμε σε τίποτα!!!

Ποιος παράγοντας ψάχνοντας στο τηλέφωνο τον…Γεωργίου…πέτυχε εμάς στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής; Και μέχρι να του το εξηγήσουμε πως οι BIG 4 είχαν συναντηθεί στο Μεγάλη Βρετανία, εκείνος νόμιζε πως οι τέσσερις μεγαλοπαράγοντες είχαν πάει στο…Λονδίνο;;;

Αρρωστήσαμε…βγάλαμε μαγουλάδες, να το κάνουμε θέμα, να το μάθει όλη η χώρα! Βγάλαμε πριν λίγες ημέρες ένα σπυράκι…σε ευαίσθητο σημείο, γράψτε το, πρέπει να το μάθει όλη χώρα! Κάναμε αιματολογικές εξετάσεις πριν μια εβδομάδα, εδώ και τώρα να ενημερώσουμε άπαντες! Αμ πως, να ξεκατινιαζόμαστε  βρε παιδιά, να γινόμαστε βούκινο ανά το πανελλήνιο. Έτσι, για να γουστάρουμε. Εβίβα μας λοιπόν!

Γκολάρα έβαλε ο…μικρούλης Τζέλο των Καμινίων, αλλά η ικανοποίηση και ο πανηγυρισμός με τους ανθρώπους της ομάδος τους, κράτησε  ελάχιστα, αφού ακυρώθηκε ως οφσάιντ συμπαίχτη του, που είχε συμμετοχή στη φάση. Κρίμα για το παίχτη και μόνο, έχει πολλά να προσφέρει με προσοχή στο ποδόσφαιρο μας.

Παιδιά κοιτάξτε να δείτε, μέχρι εδώ είναι τα χωρικά ύδατα της Τουρκίας, εντάξει, συμφωνείται; Αυτό να λέει άραγε ο ρέφερι Βασάκης στους αρχηγούς; Μπααα!!! Μάλλον ψάχνουν να δουν τι έδειξε το κέρμα για τη σέντρα Δειλινών και Καμινίων!

Λεωνίδα…Λεωνίδα…ένα Άλογοοο!!! Σούπερ και η φετινή προσπάθεια των ανθρώπων της νεοϊδρυθείσας ομάδος του Μαλεβιζίου. Προσπαθούν και καλπάζουν για το καλύτερο πάντα.

 

Ήρθε λέει στη Βαγιά να απολαύσει και ολίγον..αντρικό ποδοσφαιράκι. Αφού ο κόουτς Χωματάς  φορώντας τη φόρμα της γυναικείας ομάδος του ΟΦΗ,ναι μεν πάλι ποδόσφαιρο είναι και αυτό, αλλά του έχουν λείψει μάλλον και οι ποιο σκληρές καταστάσεις.

Οπότε είχε την ευκαιρία να πιάσει κουβεντούλα με τους διαιτητές πριν τη σέντρα Δειλινών με Καμίνια.

Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς Αλόγου με Τύλισο, είχαμε…εποικοδομητικούς διαλόγους με τα βαριά χαρτιά στο πάγκο των πράσινων. Τερζίδης, Φιολιτάκης και Καλέας, όλα τα λεφτά!

 Μα να μην αφήνουν να απολαύσει ούτε ένα τσιγάρο  το καημένο το Τερζίδη;;; Προσπαθούσαμε να καλέσουμε εμείς το…1142, αλλά να συγχωρούν(όλοι οι καπνίζοντες!), που μας δεν είχαμε…καλό σήμα!!!

Για πάρτε  μάτι και ετούτη εδώ τη φωτογραφία;;; Σε ποιο πρόσωπο λέτε να ανήκει; Οργανωμένος, έτσι; Τώρα μάλλον κάτι τον οδήγησε να τρέξει κάπου αιφνιδιαστικά, οπότε άφησε εκτεθειμένο το σετ καπνίσματος!

Και εμείς, κάνοντας τη δουλειά μας, δεν αφήσαμε την ευκαιρία να πάει χαμένη!!! Και όπως μας λέει ένας φίλος συχνά, να δούμε εσένα πότε θα σε φακελώσουν! Και έχει και ένα ψιχάλι δίκιο,ε;;;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook