Μπρος πίσω… και η καρτούλα!

Η αλήθεια είναι πως μια δόση VAR…ελοποίησης την είχαμε στη συνάντηση του ΕΓΟΗ με το Μαραθώνα!

Ναι μεν, βλέπει πέναλτι ο βοηθός Χαραλαμπάκης, αλλά επηρεασμένος από τη νέα εποχή κανονισμών και αποφάσεων, αφήνει τη φάση για λίγο να εξελιχθεί!

Αλλά έγιναν τόσα πολλά που άντε μετά να τα…μαζέψει μαζί με το ρέφερι Ξυπάκη! Τι σου ‘μέλλε να πάθεις και συ βρε Γιώργο!

Οπότε να το 1-3 για το Μαραθώνα! Αλλά…είχαμε πίσω τη φάση και πέναλτι για τον ΕΓΟΗ…και τσουπ…να το τελικό 2-2!!!  

Ήταν απαρηγόρητος ο Βαγγέλης, ξεκάθαρη φάση-πέναλτι, δεν σήκωσα το σημαιάκι όμως, αυτό ήταν το μέγα έγκλημα μου…όπως μας είπε.

Φυσικά και πρέπει να καταλάβουμε το κάθε άνθρωπο-διαιτητή, όσο και να υπάρχουν φάσεις που κρίνουν αποτέλεσμα και παιχνίδια. Και το θέμα είναι ότι μπερδεύτηκε και ο Ξυπάκης…έψαχνε να δει που ήταν η οθόνη…να πάει να δει τη φάση ξανά!!! Χα,χα,χααα!!!  

Πέρα από το χιούμορ, ναι λάθος χειρισμός της φάσης, αλλά λάθος ανθρώπινο και αντρίκια παραδοχή του από το Χαραλαμπάκη.

Πάμε τώρα σε άλλη φάση, σε άλλο ματς, που ήμασταν παρών όμως τη φορά αυτή. Στη συνάντηση του ΟΦΑΜ με τις Δαφνές. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, η τριάδα της Βαγιάς ήταν. Μπαλίδης, Δρακωνάκης και Ρεμεδιάκης.

Παρατηρήσαμε  και εμείς πριν την έναρξη της επανάληψης το ρέφερι Μπαλίδη, να έχει ολιγόλεπτο διάλογο με τον κάπτεν…”Λαδούκο”  στο κέντρο!

Εποικοδομητικό, δεν αντιλέγουμε…αλλά τσουπ, να τη κιτρινούλα από το τσεπάκι! Αμαν! Να οι πρώτες…αστραπές! Μεταξύ μας; Μη διαρρεύσει,ε;;; Φτηνά τη γλύτωσε εκεί ο Γιάννης!

Άγιο είχε! Τι ώρα ήρθαν τώρα και οι…βροντές,ε; Κοντά στο 75ο λεπτό. Αντεπίθεση των Δαφνών, με παίχτη τους να μαρκάρεται από πίσω και παρατεταμένα με φάουλ από το Λαδουκάκη.

Το σφυρίζει ο διαιτητής, καρτούλα όμως δε βγαίνει, που κατά γενική ομολογία, έπρεπε! Ίσως και με  ένα μικρό χρηματικό πρόστιμο  για το Λαδουκάκη!

Άχνα εδώ από τη μια πλευρά και φωνές από τις…ήσυχες και πολιτισμένες Δαφνές από την άλλη!

Αν γινόταν αυτό σε κάνα άλλο γήπεδο και σε άλλο ματς;;; Ο Χριστός και η Παναγία…και οι δώδεκα Απόστολοι!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook