Καρφάκια.. επί τοπικού!!!

Σε μια από της εισόδους της γιατρού Βανέσας στο γήπεδο της Βαγιάς το Σάββατο, ο…Σφάκας μας, αντί για νερό, τη ρώτησε εαν έχει μαζί της…coca cola, επειδή λέει δεν είχε..χωνέψει ακόμα!

Τι στο καλό, κάνα..καπρικό είχε φάει βρε Παναγιώτη Καστιγάκη;;;

Και μιας και πιάσαμε μετά από καιρό τον πάλαι ποτέ…αθλητή Καστιγάκη, το βράδυ λέει της Παρασκευής, σχεδόν όλη η Ομόνοια είχε περάσει και έφαγε από το καφέ η Ομήγυρις στη Πρασσά! Και το Σάββατο μετά η ομάδα του κόουτς Μπορδούβαλη…ενθριάβευσαι!!! Βρέθηκε μάλλον η συνταγή!

Ποιος προπονητής ομάδος της Α1 και της πρώτης..πεντάδας, μαζί με τη παρέα του είχε αποκλειστεί στα χιόνια στο Οροπέδιο πριν από λίγε ημέρες; Οέο;;; Το ταξίδι τους ήταν με…τζιπ πάντως!

Λέτε να δούμε σε βάθος χρόνου συνάντηση με όλους τους φορείς και θα αφορά το κεφάλαιο διαιτησία και Ένωση του Ηρακλείου; Κάτι λέει υπάρχει σε σκέψεις, κάτι έχει αρχίσει να συζητιέται, άντε να δούμε…

Πρωταθλητής χειμώνα η Θερισσάρα στη τρίτη μας κατηγορία! Για να δούμε τι θα φέρει και η άνοιξη τώρα!

Καλλιτέχνης μέγας ο κόουτς Νικήτας Παγκαδάκης, παιδιά, ότι πιάνει..το βάφει τέλεια! Μάθε τέχνη κι άστη ναι…όπως λέει και ο σοφός λαός μας! Ο κόουτς του πάλαι ποτέ Αστέρα, για φέτος κάνει αποτοξίνωση ποδοσφαιρικά, εν αντιθέσει βέβαια με το καθαρά επάγγελμα του. Έύγε μέγα Νικήτα μας!

Να και μια φωτό φευγάτη…αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΟΦΑΜ με τη Παλιανη.

Ο ρέφερι ”Τεό” με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα…Σαργκάνη,συγνώμη, Τυράκη θέλαμε να γράψουμε!

Να και δυο φωτογραφίες, από εκείνες που μας αρέσουν, από αυτές που φωτογραφίζουν παρελθόν.

Γιατί απλούστατα είναι εκείνο (το παρελθόν) που μας οδηγεί στο μέλλον. Στη πρώτη βλέπουμε το καδράκι, που δεσπόζει στα αποδυτήρια των διαιτητών. Είναι την εποχή που το γήπεδο του ΕΓΟΗ, είχε αλλάξει όψη, ο σύλλογος είχε γυρίσει σελίδα. Εποχής;  Μέσα στο 2004.

Ενώ στην επόμενη φωτό που σας έχουμε, είναι ένα ρόστερ…γεμάτο ποιότητα και εμπειρία,από παράγοντες(Κοροβέζος, Βρέντζος), από προπονητή(Ζουραράκης) και σε έμψυχο δυναμικό.

Όπως μας είπε ο πρόεδρος Κοροβέζος, είναι της σεζόν 2006-07 με τον ΕΓΟΗ στην Α ΕΠΣΗ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook