Όλα περνάνε… από τεστ!!!

Μέγα θέμα έγινε τις τελευταίες ώρες το γεγονός πως η ΚΕΔ άργησε να ενημερώσει τις Ενώσεις για τα αγωνιστικά τεστ της Β κατηγορίας.

Ναι υπήρξε σίγουρα θέμα. Όπως ενημερωθήκαμε από πηγές που σχετίζονται με το κομμάτι αυτό, η ΚΕΔ από το περασμένο Αύγουστο έχει βγάλει το πρόγραμμα και ημερομηνίες των τεστ όλων των κατηγοριών και για όλη τη σεζόν.

Οπότε είναι γνώστες άπαντες θεωρητικά τουλάχιστον. Τώρα τι συνέβη και δεν υπήρξε μια υπενθύμιση το διάστημα αυτό, ναι, αποτελεί όντως ένα ερώτημα.

Από  21 λοιπόν έως 23 του μήνα, θα έχουμε τα τεστ σε ρέφερι και βοηθούς της Β κατηγορίας πάντα. Την ερχόμενη Παρασκευή 17 Ιανουαρίου θα τρέξουν της Γ κατηγορίας και τα ταλέντα.

Ενώ ήδη έχουν γίνει τα τεστ της Σούπερ Λίγκ. Στους τελευταίους έχουμε τους βοηθούς, Βασίλη Νικολακάκη, Μιχάλη Παπαδάκη και Δημήτρη Μαυρουδή. Στη Β κατηγορία ανήκουν οι εξής.

Ως ρέφερι ο Μανόλης  Πατεμτζής και βοηθοί οι Αντώνης Δασκαλάκης, Αντώνης Μαυραντωνάκης και ο Στάθης Γαρεφαλάκης. Οι Αντώνηδες θα τρέξουν…τη μέρα της ονομαστικής τους γιορτής δηλαδή! 

Στη Γ κατηγορία τώρα, οι διαιτητές μας είναι, Μάριος Βισκαδούρος, Χρήστος Κρασαγάκης, Μάνος Βασσάκης, Μανόλης Μανδαλενάκης, καθώς και οι Αλέκος Ζαφείρης, Μανόλης Σαμιωτάκης.

 Και στους βοηθούς είναι. Γιάννης Δασκαλάκης, Κώστας Δρακουλάκης, Σταύρος Ελευθεράκης, Γιώργος Καούρας, Κώστας Μάτσας, Γεωργία Σιγανού, Σταύρος Σφακιανάκης και Γιώργος Τσαμπουράκης.  

Ένα σχόλιο παρασκηνίου λέει…πως επειδή οι διαιτητές της Σούπερ Λιγκ, απέσυραν τις απειλές για αποχή, τα τεστ…ήταν χαλαρού επιπέδου. Δε ξέρουμε, δεν είδαμε εμείς ως στήλη φυσικά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook