Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Ποιον αποκαλούν αρκετοί παράγοντες ως… αόρατη δύναμη, που επηρεάζει καταστάσεις, και όχι μόνο, στο κεφάλαιο… σφυρίχτρας;;;

Επιβεβαίωση…επιβεβαίωση…επιβεβαίωση… Ε, ναι ρε παιδιά, τελικά επιβεβαιώνονται όλα τα σάιτ!!!

Δικαίωση…αποκάλυψη, βρε σεις ας βάλουμε φρένο λίγο!!! Πως μας το έλεγε ο Μεγάλος Μανούσος κάποτε; Με τις απλές λέξεις…καταγράφονται τα μεγαλύτερα γεγονότα. Και εμείς τώρα,  κάνει μεταγραφή ο…Χαλκιαδάκης από το Φουρφουριακό στην ομάδα της κυρά Κατίνας και ψάχνουμε να βρούμε λέξεις για να το κάνουμε ρεπορτάζ!

Πολύ κόσμος ακούει λέει τα…Στρατάκια και τις κοντυλιές τους! Σεβαστό. Αλλά και εμείς ως λαός του ποδοσφαίρου, έχουμε τα δικά μας…Στρατάκια!!! Τα αδέρφια Σταύρο και Αντώνη. Αμ πως!!!!

Γιορτινές μέρες είχαμε, γιορτινό καφεδάκι ήπιαμε εκεί στο στέκι του προέδρου του ΠΑΟΚ. Όπως βλέπετε και στη φωτό… γλώσσα δε βάλαμε (δε φαινόμαστε όλοι οι παρόντες!) μέσα. Τι για Α1-Laliga ακούστηκε, για δίχτυα…εντός και εκτός, για δίκτυο Βουργκάς Αλεξανδρούπολης!!! Μέχρι και η συμφωνία του Κώστα Μπουμάκη με το ποδοσφαιριστή Μαραθιανό εκείνη την ώρα έγινε! Την ζήσαμε…live!!! Βρε που είμαστε μπλεγμένοι!!!

Σε ποιο σωματείο ακούγεται έντονα στη πιάτσα, πως όσο προχωρά η σεζόν και τα έξοδα αναγκαστικά θα αυξάνονται και οι υποσχέσεις προς παίχτες θα υλοποιούνται, τόσο θα έχουμε αποχωρήσεις…και ναυάγια;

Μια ερώτηση βρε παιδιά, με εκείνο το περιβόητο…Ικάριο γήπεδο…τι γίνεται;;;

Οι Ελπίδες Καρτερού…ιδρύουν σύντομα και τμήμα…κωπηλασίας!!! Δυστυχώς ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα του νομού Ηρακλείου, έχει αφεθεί στο  έλεος του Θεού και της κακοκαιρίας. Κρίμα, θα μπορούσε να αποτελεί στέγη για αρκετές ομάδες και ποδοσφαιρική κυψέλη γενικότερα.

Ως φινάλε για σήμερα και έτσι για το ξεκίνημα του νέου έτους, σας έχουμε…Τάκη!!! Καλή χρονιά λοιπόν από τον Τάκη μας… και καλό καλοκαίρι!!!!