Στο πνεύμα…. των Χριστουγέννων!

Kάποια θεματάκια, κάποιες λεπτομέρειες αν θέλετε, εμάς τουλάχιστον μας δείχνουν μια μικρή ακτίνα φωτός.

Έστω…και διακεκομμένη, έστω και σε βάθος χρόνου τέλος πάντων. Λοιπόν, μάθαμε πως στο τελευταίο μάθημα των διαιτητών, στο βήμα ήταν ο Τάσος Μαστορίδης. Αυτό μόνο του, σίγουρα δεν αποτελεί και τόσο σπουδαία είδηση. Αφού, δόξα το Θεό, κάνει και ο Μαστορίδης μάθημα φέτος.

Η είδηση είναι…πως για κάμποσο χρόνο…στην αίθουσα του ξενοδοχείου, παραβρέθηκε και ο πρόεδρος των προέδρων(ας μας επιτρέψετε, ξέρετε ποιοι,αλλά αυτή η φράση είναι δικιά μας,ναι; Ο…Ομπάμα(όπως και αυτή!) είχε δώσει το παρών και στο προηγούμενο μάθημα.

Το οποίο έκανε ο Γιώργος Φουκάκης. Τότε, λένε οι φήμες(!), κάθισε σε όλη τη διάρκεια του.  Μετά το τέλος του μαθήματος από τον Τάσο, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, ο Νίκος Τζώρτζογλου και αφού πρώτα ευχήθηκε στο πνεύμα των ημερών, τόνισε πως του άρεσαν τα μαθήματα και σκοπεύει να κάνει ποιο συχνές τις επισκέψεις του.

Του άρεσε, όπως είπε, το πρώτο μάθημα…αλλά και το δεύτερο, όπως πρόσθεσε(ουφ!) στη συνέχεια.  Κοινές παρουσίες λοιπόν, στο πνεύμα των ημερών, άντε να δούμε. Μαθαίνουμε βέβαια, πως παίζεται μπόλικο παρασκήνιο, με πολλές προεκτάσεις και σε διάφορες συντεταγμένες.

Όμως, ας ελπίσουμε πως οι Άγιες μέρες που έρχονται, να φέρουν νέα δεδομένα.  Με την ευκαιρία και στο πνεύμα…των ημερών πάντα,ας προσθέσουμε μια ακόμα συνάντηση, που έγινε πριν από λίγες ημέρες, που και αυτή δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Μετά το τέλος της πρόσφατης συγκεντρώσεις των διαιτητών στον ΣΔΠΗ, κλείστηκαν στο γραφείο οι Βασίλης Κοκκινάκης, Τάσος Μαστορίδης, Γιώργος Φουκάκης και Χάρης Λεονταράκης.

Όχι, παρών δεν ήμασταν, αν και θα θέλαμε εκείνο το βράδυ, να βρεθούμε μετά από χρόνια στον Σύνδεσμο.

Όμως…φωνές δεν ακούστηκαν λέει!!! Συζήτηση έγινε και αυτό δείχνει θετικό κλίμα.  Μας χωρίζουν ορισμένα πράγματα, αλλά μας ενώνουν περισσότερα…αυτό είναι μότο της στήλης!