Ειδησούλες…από τη συνέλευση!

Θα επανέλθουμε στη πρόσφατη συνέλευση των διαιτητών μας στην αίθουσα του Συνδέσμου.

Για πρώτη φορά, όπως ξέρουμε έγινε τοποθέτηση και επισήμως από το Γιώργο Φουκάκη, ότι έχει αποχωρήσει από μέλος της επιτροπής διαιτησίας και διατηρείται ως υπεύθυνος εκπαίδευσης των διαιτητών.

Εδώ τώρα ας γράψουμε κάτι λίγα πραγματάκια παραπάνω εμείς. Το διάστημα αυτό, δυστυχώς, θα απέχει καθηκόντων ο Χρήστος Χανιωτάκης λόγο του τροχαίου που είχε.

Οπότε το βάρος στους ορισμούς πέφτει ολοκληρωτικά σχεδόν στο Γιώργο Ιωαννίδη.

Θεωρούμε παράλληλα πως θα έπρεπε από… χθες, να το έχουν ενημερωθεί οι παράγοντες και οι ομάδες, από επίσημα χείλη, για αυτό το θέμα.

 Όπως μάθαμε ακούσθηκε από κάμποσα πρόσωπα της αίθουσας να λένε προς τον Φουκάκη, ότι καλά έκανε και παραιτήθηκε, αφού, όπως τόνισαν, υπάρχουν…παρεμβολές κάποιων παραγόντων για ορισμούς διαιτητών.

Φυσικά δεν βγήκε κανένα σχόλιο από τον Φουκάκη. Το ξεκαθαρίζουμε αυτό, για τυχόν παρεξηγήσεις.

Επίσης, από το όλο κλίμα της βραδιάς, έβγαινε ότι πρέπει να βρεθούν λύσεις, να αντιστραφεί το υπάρχον κακό κλίμα, προς όφελος όλων, του ίδιου του ποδοσφαίρου μας, έτσι;

Αλλά με αυτό το τρόπο θα λυθούν τα χέρια της επιτροπής, που ειδικά φέτος, το πρόβλημα με τους ορισμούς, έχει μεγαλώσει επικίνδυνα.

Το είχαμε αναφέρει και το ξανά γράφουμε. Στη αίθουσα το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης, παραβρέθηκαν αρκετοί από τους νέους διαιτητές.  

Και όπως τους τονίστηκε από παλιούς διαιτητές, ο ΣΔΠΗ είναι η ίδια η φωνή τους, η δύναμη τους, η ασπίδα τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook