Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Φαγοπότι… ψυχολογίας λέει στη παράγκα του Γιώργου Φανουράκη, με κρασί…από το πάνω ράφι είχαμε ανήμερα του Αγίου Νικολάου!!!

Περνάει ο καιρός και δε βλέπουμε να γίνεται τίποτα με το εγκαταλελειμμένο γήπεδο του Ρούβα. Κρίμα, κάποτε εκεί υπήρχε αθλητισμός, τώρα υπάρχει ένα…κάποτε εδώ ήταν γήπεδο.

Μαθαίνουμε πως υπάρχουν σκέψεις του χρόνου να επανιδρυθεί ο Κόρακας. Σε στέρεες και διαφορετικές βάσεις. Επίσης ότι είναι σε καλό δρόμο οικονομικό κονδύλι για έργα διάφορα στο γήπεδο της Πόμπιας. Για να δούμε…

Πως το καταφέρνουν βρε παιδιά αυτοί οι σκηνοθέτες και αποθανατίζουν με κοντινό πλάνο κάθε παίχτη…που ρίχνει τη ροχάλα του, είναι ένα μυστήριο πράγμα! Φτου!!!

Άκρως μυστική είχε κρατηθεί η επίσκεψη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας  του προέδρου…Ομπάμα μας! Και κοινοποιήθηκε η επιστολή του…ανήμερα της ονομαστικής εορτής του προέδρου των προέδρων μας,του Αγίου Νικολάου!!! Τυχαίο; Φυσικά…και όχι!

Μια άτυπη ρεβάνς δε μπορούμε να πούμε, τη πήραν Αλμυρός και ΠΑΟΚ παιδιά. Από Τυμπάκι και Τριτωνία αντίστοιχα, σε συνδυασμό των τότε αποτελεσμάτων της πρεμιέρας που είχαν φέρει.

Για τρίτο σερί ματς είδε τα Δειλινά να κερδίζουν, ο πρόεδρος τους ο Βαγγέλης Κεφαλούκος. Ζωάραααα…μιλάμε η προεδράρααα!!!

Φινάλε του πρώτου γύρου στους δυο ομίλους της Β κατηγορίας, με πρωταθλητές χειμώνα…Μοχό(Β1) και ΟΦΑΜ,Τύλισος(Β2). Για να δούμε τι θα δούμε…και το καλοκαίρι, έτσι;;;

Δεχτήκαμε πρωινό τηλεφώνημα τη Δευτέρα από τον…τιμωρημένο πρόεδρο του ΕΓΟΗ. Ακούσαμε τα…σχολιανά μας που δεν είχαμε ενημερωθεί τα τελευταία κατορθώματα της ομάδος του!!! Είχε και ένα…ψιχάλι δίκιο, βρε που είμαστε μπλεγμένοι!!!

Υπέρ προσπάθεια κάνουν για μια ακόμα χρονιά στις Ελπίδες. Από τον ιδρυτή τους το κύριο Γιώργο Ανδριανάκη, μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο που ανακατεύεται με την ομάδα του Καρτερού. Όπως και μερικούς φίλους που βοηθάνε,έτσι;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook