Καρφάκια.. επί τοπικού!!!

Όπως λέει η παροιμία…πέρα πέρα από τη συκιά, μη πομείνει πάλι εκιά!

Τώρα πως κατάφερε η μικρή συκιά και έχει φυτρώσει πίσω από το πάγκο της Τυλίσου, είναι ένα μεγάλο μυστήριο!

Για που και για ποιον λένε οι…κακές γλώσσες ότι επικρατεί πολύ φούμαρα..μεταξωτές κορδέλες… και σύντομα θα σκάνε η μια πατάτα μετά την άλλη στα χέρια του;;; Ενώ λέει φαίνεται ότι το χρήμα ρέει άφθονο…οι τάπες και τα…ταπίδια πάνε σύννεφοοο!!! Έτσι είναι..αν είναι να πληρώσουμε, θα πάμε και αλλού!

O Σουπερλιγκάτος λέει πρόεδρος ο Α.Μ. θα μιλήσει σε συνέδριο..για τους στημένους αγώνες!!! Θα τρελαθούμε τελείως σε αυτή τη χώρα της…μπανανίας που ζούμεεεε!!!

Θετικότατες εντυπώσεις άφησε σε ένα ακόμα παιχνίδι του ο νεαρός διαιτητής μας Μανόλης   Σαμιωτάκης. Αυτή τη φορά για τις αποφάσεις του στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Άριστος…και με την επιτήρηση του παρατηρητή διαιτησίας…Γιώργου Φουκάκη!

Και μιας και πιάσαμε την αναμέτρηση του Καρτερού. Τη περασμένη λοιπόν Κυριακή, αναμετρήθηκαν οι δυο…δικέφαλοι του Ηρακλείου. ΑΕΚ vs ΠΑΟΚ. Άρα σύνολο; Έχουμε έναν…τετρακέφαλο!!!

Μα είδαμε καλά; Η κλήρωση του κυπέλλου έγινε στο Καρνάγιο;;; Βρε που είμαστε μπλεγμένοι!!! Απλά…η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!

Να δούμε τι θα κάνουμε με τη διαιτησία,ε; Λίγοι οι ρέφερι, ορίζονται αναγκαστικά συγκεκριμένοι…σε συγκεκριμένα ντέρμπι. Υπάρχουν ικανοί και αναδυόμενοι, αλλά φοβόμαστε ότι με τέτοιους ρυθμούς, θα τους κάψουμε πριν την ώρα τους.

Παραμένει στη προεδρία του ΕΓΟΗ ο Κοροβέζος. Έχει τη στήριξη του ΔΣ και όλοι μαζί συνεχίζουν την υπέρ προσπάθεια τους.

Δυνατό κουίζ για δυνατούς λύτες. Όποιος μας βρει σε ποιόν ποδοσφαιριστή ανήκουν αυτά τα δυο..απαπούτσωτα  ποδαράκια…κερδίζει από εμάς…ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια!!!

Μεγάλος προπονητής ρε παιδιά αυτός ο Κυριάκος ο Γαλανός! Οδήγησε (όχι με τιμόνι φυσικά!) τον Ηρακλή Νιπιδιτού τη περασμένη αγωνιστική σε μεγάλο διπλό κόντρα στις Ελπίδες.

Μόνο ο έμπειρος παίχτης  Κώστας Καλέας, θα μπορούσε να συνδυάσει το…ζέσταμα του, με κάποιες διαμαρτυρίες σε αποφάσεις του διαιτητή στο ντέρμπι μεταξύ της ομάδος του(Τύλισος) με τον ΟΦΑΜ.  Ευτυχώς για να μη…καεί, το ζέσταμα, κράτησε για λίγο!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook