Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Σε ποιο ματς και σε ποια ομάδα της Α (;) κατηγορίας στη περασμένη αγωνιστική,σε περίπτωση που έχανε το ματς, ο πρόεδρος, λένε, θα έδιωχνε…με τη μια το προπονητή του; Οέο;

Είναι αλήθεια ότι μετά την εξάμηνη καμπάνα, το χρηματικό πρόστιμο, ο Κοροβέζος…θα καταθέσει τις πινακίδες και το δίπλωμα οδήγησης του;;; Μιάου;;;

Σέντρα σε ένα ακόμα παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ. Καλή σεζόν, καλή επιτυχία και ας βρεθεί ένα βενζινάδικο ως…χορηγός για τον Βαγγέλη μας!

Να και μια φωτό  φουλ…παρασκήνιο μάγκες! Ο Γιάννης ο Λαδουκάκης μας, δίνει τα…ρέστα του πάνω στη πίστα στο γάμο του συμπαίχτη του Σφακιανάκη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Η διασκέδαση διασκέδαση, αλλά την επομένη στο ματς του ΟΦΑΜ με τα Δειλινά, ο Λαδούκος, έπαιξε και τη μπαλίτσα του κανονικότατα!

Μεγάλη η πολυετή προσφορά του κυρίου Γιάννη Καλέμπουπα. Το όνομα του φυσικά και έχει συνδεθεί με τον ΠΟΑ. Αλλά αναμφίβολα το έργο του ποικιλοτρόπως είναι μακροσκελές στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο μας. Άνθρωποι που τον αγαπούν, φρόντισαν πρόσφατα να του δείξουν ξανά μέρος της αγάπης τους.

Αρχίζουμε και γεμίζουμε με…τηλεοπτικά μέσα σιγά σιγά παιδιά. Αλμυρός TV λέει, Δαμάστα TV λέει, άντε με το καλό και στο…Μέγκα τσάνελ δηλαδή!!!

Αχ τι φωτιές πήγες να ανάψει βρε…Πέπε μας, εκεί στα…χασομέρια που πέρασες ως αλλαγή για τα Καμίνια στο ματς με τη Τύλισο! Μπάλα δε πρόλαβες να ακουμπήσεις, αλλά έγινες…viral όλες αυτές τις μέρες!

Επιστροφή Δημήτρη Ρεμιδιανάκη στα γήπεδα παιδιά. Αμάν!!! Επιστρατεύτηκε κυριολεκτικά την ύστατη ώρα με ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Και το απόγευμα της Κυριακής πετάχτηκε μέχρι τον Άγιο Μύρωνα. Αυτά είναι!

Συστάσεις λέει πριν το ντέρμπι ΟΦΑΜ με Δειλινά από το διαιτητή Παπαδοσπυριδάκη, προς τους αρχηγούς Λαδουκάκη και Γιακουμάκη. Ναι είναι όλοι ήρεμοι.  Γίνονται αυτά; Φυσικά…και όχι! Μόνο με…χάπια και πάλι δύσκολο το κόβουμε!

Τι σου είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα. Ανάμικτα συναισθήματα στο φινάλε για τις ομάδες ΟΦΑΜ και Δειλινά. Οι πρώτοι πανηγυρίζουν, ενώ οι αντίπαλοι τους απαρηγόρητοι προσπαθούν να πνίξουν και να αποδεχτούν την άλλη όψη του νομίσματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook