Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Όταν ακούμε προέδρους… να λιβανίζουν το προπονητή τους, να περιμένουμε βροντές και αστραπές. Ναι, εσκεμμένα το έχουμε γράψει ανάποδα!

Τι ποινή είναι πάλι αυτή προς το Παναγιώτη Φρυσούλη; Έξι μήνες λέει απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και τα σχετικά. Στη Γυάρο παιδιά, στη Γυάροοο!!!

Ποιανού ποδοσφαιριστή η νέα του ομάδα πήγε να καταθέσει στην ΕΠΣΗ την ‘’ελευθέρα’’ του, χωρίς τα στοιχεία του, αλλά και της ομάδος του επίσης; Μόνο ο πρώην πρόεδρος του είχε σφραγίσει και υπογράψει. Ένα κενό…από την αρχή!!!

Μόνο θετικά σχόλια ακούμε για το προπονητή Χριστόφορο Ανδρεαδάκη. Από την ομάδα του τον ΟΦΑΜ,αλλά και από αντιπάλους επίσης. Δεν είναι τυχαίο σίγουρα αυτό.

Επιστροφή στους πάγκους για το Νίκο Φανουράκη. Στον  ”ιστορικό”  ΝΑΠΟ, ομάδα που έχει φορέσει και τη φανέλα της.

Εδώ ο Γιώργος, εκεί ο Γιώργος, που είναι ο Γιώργος ρε παιδιά;

Πολύ καλημέρα στη…προεδρίνα μας!!!

Να τους πάλι μαζί και στη φετινή σεζόν, αλλά με τη φανέλα του ΟΦΑΜ (φωτό). Και το ερχόμενο Σάββατο(9/10), ο ‘’Σφάκας’’ παντρεύεται! Ο ‘’Κόλλα’’ και εμείς οι…φίλοι του, θα γράψουμε πάλι ιστορία στο κέντρο διασκέδασης!

Η διαιτητική τριάδα(φωτό) του παιχνιδιού Αλόγου με ΟΦΑΜ. Ρέφερι ο Καρατζάς, με βοηθούς τους Καταχανάκη και Κέφη. Οι δυο βοηθοί, είναι μαθητές της τελευταίας Σχολής διαιτησίας.

Με αγωνία και κυριολεκτικά…στα κάγκελα, παρακολουθούν την αναμέτρηση της ομάδας τους των Δειλινών (φωτό ) το πρωί της Κυριακής, κόντρα της Τυλίσου. Ο θρυλικός μας Μαρίνος και όλα…Ζάχαρη μέχρι την εκπνοή των καθυστερήσεων,λόγο αυτογκόλ έμειναν με τη πικρία(2-2) στο φινάλε!

Ο διαιτητής Ζιούτος(φωτό ) στην ανάπαυλα και με ήρεμο τρόπο έχει ανοίξει διάλογο με τον αρχηγό της Τυλίσου τον Μανιούδη για μια φάση αμφισβητούμενη. Μπράβο και στους δυο…εικόνα με πολλαπλά μηνύματα.

Καμπάνα και αποκλεισμός για έξι μήνες και για έναν ακόμα θρυλικό μας παράγοντα, το Δημητράκη το Κοροβέζο! Τέτοιος αποκλεισμός βρε παιδιά; Ούτε στα…χιόνια να είχε αποκλειστεί ο πρόεδρος του ΕΓΟΗ.

Μα έγινε κάτι μεταξύ ενός προέδρου και πρώην κόουτς πριν από λίγα βράδια βρε παιδιά; Χρησιμοποιήθηκαν βαριές εκφράσεις και χαρακτηρισμοί που…ξυράφιζαν. Κρίμα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook