Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Καλό ζέσταμα…με σουβλάκια έκαναν στη Τύλισο πριν το ματς  με το Άλογο.

Όπως βλέπετε στη φωτό μας, πετύχαμε τα φιλαράκια Κουβίδη και Φρυσούλη, εν δράση…ψησταριάς!

Δευτέρα 28 του μήνα, αργία. Δευτέρα 11 Νοεμβρίου του Αγίου Μηνά, πάλι αργία. Κέρδος για το ταμείο της Ένωσης δυο συγκεντρώσεις στο ξενοδοχείο για τα μαθήματα των διαιτητών. Πρέπει να επιστρέψουν στον Σύνδεσμο, δε μπορεί αυτό να συνεχιστεί.

Βρε το Μπάμπη το Ντάγκινη, από θετικό σε θετικό πάει η Μπάρτσα με καθήκοντα του ως προπονητής. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις…τέτοια γράμματα θα μάθεις! Το πιάσατε το υπονοούμενο,έτσι;;;

Η γωνία των παραδοσιακών…Αλμυρών άρχισε και γέμιζε(φωτό) λίγο πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο θρυλικός μας…Μπρούτζος, ο Βασίλης ο Απλαδάς και πάει λέγοντας! Μάλιστα κατά την είσοδο των ομάδων, ο Μανόλης(μπρούτζος), έκανε…συστάσεις προς τον ρέφερι Γιάννη Μαυραντωνάκη. Μαζί έβαλαν τα όρια, θεωρούμε ότι πήγαμε καλά!

Τρέλανε μας βρε κόουτς Γιάννη Κοντάκη! Χρέη προπονητή πλέον στον Πόρο…και όποιος αντέξει! Αλλά και πρωτο…ΠΟΡιακή κίνηση, να δούμε παράδοση, παραλαβή(φωτό), απερχόμενου(Λεωνίδα) και νυν προπονητή! Κάτι από…υπουργία μας θύμισε! Παράδειγμα προς μίμηση.

Τρομερή ατάκα από το φίλο μας τον Φράγκο Οικονομάκη(φωτό) στη Τύλισο τη Κυριακή το πρωί. Ακούγοντας από παίχτες ότι η μπάλα θέλει…αέρα και με δεδομένο τον δυνατό άνεμο που επικρατούσε, σχολίασε. Αφήστε την και με τον…αέρα…θα φουσκώσει σιγά σιγά!!!

Oι αστραπές και βροντές της Πέμπτης, συνεχίστηκαν στο Ηράκλειο και τη Παρασκευή. Σε χρόνο ρεκόρ, διατέλεσε παρελθόν ο Σουτζής και προσλήφθηκε από το πρόεδρο της Δαμάστας  ο Χατζησεβαστός!

Να λοιπόν που εντός εβδομάδος, δυο…Γιάννηδες προπονητές, από εκεί που έπαιξε το σενάριο να συνυπάρξουν σε πάγκο, έγιναν…viral  στο ποδοσφαιρικό μας στερέωμα. Ο Κοντάκης στο Πόρο και ο Χάτζη στη Δαμάστα. Εύλογα λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι οι…αστραπές είχαν ένα όνομα. Ο αστραπό…Γιάννος!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook