Καρφάκια..επί τοπικού!!!

Kαι σας το είχαμε γράψει πρόσφατα, πρόεδρος σε ανεπίσημες δηλώσεις του, τόνιζε ότι θα φέρει παίχτη από…Eυρώπας!

Εντάξει μπορεί να μην είναι από La liga, αλλά δε πάυει…να πέσαμε πολύ κοντά! Βρε την  προεδράρα τι κάνει!

Και όχι έναν, αλλά δυο παρακαλώ, από Πορτογαλία μεριά, λίγο ακόμα και θα ερχόταν και ο Ρονάλντο,αλλά ας όψεται  το κλειστό συμβόλαιο με τον MrFiat!!!

Υποβολή παραίτησης λέει από τον ‘’αεροπόρο’’ κόουτς προς τη διοίκηση των Νέων Ηροδότου. Για που το βάλες καρδιά μου…όπως λέει στο άσμα του ο Ορφέας Περίδης.

Καλά, τι ομαδάρα έχει κτίσει εκεί στο Αστρίτσι ο MrTehnikos diefthntis ρε παιδιά;;; Μαζί με όλο το επιτελείο βέβαια, αλλά σίγουρα χωρίς Μανόλη Συντιχάκη φέτος, θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για τη Τριτωνία.

Δείπνο με μπόλικο κους κους και παρασκήνιο προσέφερε ο Μάνος Κολλαρετάκης, προς τον Αντώνη Βασιλάκη (φωτό).  Με φανέλα του ΟΦΑΜ  το Αντωνάκη μας; Λέτε;;;

Μαθαίνουμε ότι είναι λέει πολύ πιθανόν, να ετοιμαστούν κάτι…χουνέρια  προς κάποιους, που θα το φυσάνε και δε θα κρυώνει.

Ο κόουτς Άρης τέθηκε στο ματς με το Πήγασο, απέναντι στη πρώην ομάδα του. Δύσκολα συναισθήματα αυτά.

 Πάμε καλά; Η Παλιανή κέρδισε τον Άγιο Δημήτριο…στις 26 του μήνα; Ανήμερα του… Αγίου Δημητρίου;;; Αντίχριστοι!!! Το μόνο που τους σώζει είναι ότι γιόρταζε και ο πρόεδρος τους, ο Τυράκης, το Δημητράκη μας ντε!

Ανατροπή της ανατροπής εκεί στο…βραδινό, αλλά Tσάμπιον Λιγκ, ματς μεταξύ Καμινίων και Δειλινών (3-2). Σαν  να λέμε κάτι από της…Πόπης το κάγκελο δηλαδή!

Η…ντερμπάρα της χρονιάς έφτασε! Κυριακή στη Δαμάστα θα φιλοξενηθεί ο Αλμυρός. Και από διαιτητές τι κάνουμε; Πρόταση μας να φέρουμε και εδώ…ξένους! Και καλού κακού ας βάλουμε και ένα VAR…ελάκι κάπου στη μέση!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook