Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Πάει πέρασε στην ιστορία η πρώτη αγωνιστική στις δυο Α κατηγορίες, οπότε, καλή σεζόν να έχουμε.

#Γράφεται συχνά η λέξη στραβοπάτημα, για εμάς δεν υπάρχει αυτό. Γιατί παίζει και ο αντίπαλος, δεν υπάρχει μια ομάδα στο γήπεδο. Έντεκα εναντίον έντεκα…μεγάλε Πούσκας!

#Ιστορικό ντεμπούτο της Δαμάστας στην Α1. Και κάποτε ο…Ζιώγας είχε φτάσει ένα βήμα πριν το λουκέτο.

#Σκόραραν και οι δυο Καστελιανάκηδες με τις ομάδες που αγωνίζονται, καλό στατιστικό, που δεν είναι εύκολο να το συναντάς συχνά.

#Ταλαιπωρείται εδώ και καιρό ο Ρούβας με το γήπεδο του. Νιώθει τσιγγάνος, μακάρι σύντομα να του φτιάξουν ξανά την έδρα του.

Μεγάλη νίκη οι Ασίτες στη Βαγιά, από πέρυσι την…έψαχναν την επικράτηση αυτοί οι…Βραζιλιάνοι, λόγο χρωμάτων στην εμφάνιση ο χαρακτηρισμός αυτός!

#Πάμε για πρωτάθλημα…πάμε για πρωτάθλημα…πάμε για πρωτάθλημα…πάμε για πρωτάθλημα!!!

#Ο ΑΟΤ ήρθε ισόπαλος με τον Αλμυρό;;; ; Oι Μεσσαρίτες που πήραν τη θέση του Μαραθώνα, δηλαδή στα Καλέσα ποιο θα ήταν το σκορ;;; Εκεί θα είχαμε..ελ κλάσικο!  Έλα μέσα (φωτό)…έλα μέσα…έλα μέσαααα!!!

#Ελληνική 4άδα στο ματς του Τσάμπιον Λίγκ μεταξύ Μπενφίκας και Λειψίας. Ρέφερι ο Σιδηρόπουλος, βοηθοί Κοσταράς, Δημητριάδης και 4ος ο Παπαδόπουλος. Και μπράβο τους!

#Είναι αλήθεια ότι μετά την εξάρα του Μαραθώνα στη πρεμιέρα, θα μαζευτούν…υπογραφές για να πάει στη παραπάνω κατηγορία;;; Να φύγει…να πάει αλλού!!!

#Τι είναι καλύτερο τελικά ρε παιδιά τα…αλουμίνια ή τα…χαμόγελα;;; Οέο;;;

#Την ερχόμενη Παρασκευή, έχουμε ένα ξεχωριστό και με ιδιαιτερότητες δικαστήριο. Στοπ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook