Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Βρε πάμε καλά πάλι φέτος;

Η επιδημία…λύσεων συνεργασίας με τους προπονητές πλάκωσε πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων! Βρίσκουμε τη λύση λοιπόν…απλά ψάχνουμε το πρόβλημα μετά.

 # Είχαμε χρόνια να ακούσουμε τη φράση στους κόλπους της διαιτησίας. Είναι ‘’δικός’’ μας, είναι…’’δικιά’’ τους. Κρίμα, θα επανέλθουμε σίγουρα στο προσεχές μέλλον.  

#  Καλά θα μας τρελάνεις τελείως αυτός ο Κορεβάζος. Στο ίδιο γήπεδο η ακαδημία της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού λέει! Ρωτάμε εμείς, ο Μελλισανίδης και ο Μαρινάκης το ξέρουν αυτό;;; Χα, χα,χααα!!!

# Ποιος πρόεδρος λέει ομάδος της μεγάλης κατηγορίας, σκέφτεται πολύ σοβαρά να επενδύσει παραγοντικά σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, κάπου…Ανατολικά της πόλης μας; Αχ, αυτή…η κηροζίνη!!!

#  Καύσιμο ή χαμόγελα…για την Α1 κατηγορία μας;;; Οέο;;;

# Βρε προέδρευε Κουβίδη…εμείς κάνα παγωτάκι θα φάμε φέτος; Οέο;;;

#  Δεν έχουμε μόνο εμείς στο Ηράκλειο έναν Κίτσα! Το Δημητράκι μας ντε! Δυο από τα αδέρφια  του(φωτό)  παίζουν στο Πανιώνιο Λάρισας, ομάδα της Α1. Είναι ο Παναγιώτης και ο Γεράσιμος. Κίτσα…Κίτσα…@@@μησε τους Κίτσαααα!!! Κάτι παρεμφερή με το πάλαι ποτέ Λέτο δηλαδή!

# Καλή σεζόν και για τη Μικτή Ηρακλείου. Ο κόουτς Χατζησεβαστός συνεχίζει για Τρίτη χρονιά. Και μπράβο του! Νέος με τη σειρά του είναι ο Αντώνης Μανιδάκης.